Έβγαλαν νεογέννητο ζωντανό από υπόνομο τουαλέτας με διάμετρο 10 εκ.

Έβγαλαν νεογέννητο ζωντανό από υπόνομο τουαλέτας με διάμετρο 10 εκ. Facebook Twitter
25

Νεογέννητο το οποίο κάποιοι είχαν πετάξει σε υπόνομο κατάφεραν να βγάλουν ζωντανό από το σωλήνα, πυροσβέστες στην περιοχή Ζετζιάνγκ της Κίνας.

Το νεογέννητο βρέθηκε μέσα στον υπόνομο, ακριβώς  κάτω από την τουαλέτα πολυκατοικίας στην πλούσια αυτή κινεζική επαρχία. Οι πυροσβέστες άρχισαν τις έρευνες μετά από καταγγελίες ενοίκων ότι άκουσαν κλάματα μωρού.  Σύμφωνα με τα κινεζικά ΜΜΕ, το μωρό, μόλις λίγων ημερών, ήταν σφηνωμένο στο σωλήνα που έχει διάμετρο 10 εκατοστών.

Μετά από την απίστευτη διάσωση, το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση ενώ η αστυνομία αναζητά τους γονείς του με την κατηγορία τις απόπειρας δολοφονίας.

«Οι γονείς που το έκαναν αυτό, έχουν καρδιές πιο βρώμικες  ακόμη και από τον σωλήνα της αποχέτευσης», έγραψε ένας χρήστης του Twitter, όπου οι αντιδράσεις ήταν έντονες.

Η Κίνα έχει-όπως σημειώνει και το BBC- αυστηρούς κανόνες οικογενειακού προγραμματισμού, με την πολιτική του ενός παιδιού στην χώρα για περισσότερο από τρεις δεκαετίες. Αν και υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις, τα ζευγάρια μπορούν να αντιμετωπίσουν πρόστιμα σε περίπτωση που παραβιάζουν αυτή την πολιτική.

Έτσι υπήρξαν περιπτώσεις εγκατάλειψης ν βρεφών που γεννήθηκαν εκτός γάμου ή εγκατάλειψης νεογέννητων κοριτσιών λόγω της παραδοσιακής προτίμησης σε γιούς.  

25

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χάθηκαν 500.000 αμερικανικά όπλα στο Αφγανιστάν – Στα χέρια τρομοκρατών μέσω Ταλιμπάν

Διεθνή / Χάθηκαν 500.000 αμερικανικά όπλα στο Αφγανιστάν – Στα χέρια τρομοκρατών μέσω Ταλιμπάν

Περισσότερα από 500.000 αμερικανικά όπλα που κατασχέθηκαν από τους Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν φέρονται να έχουν χαθεί ή πουληθεί στη μαύρη αγορά - Μέρος αυτών έχει καταλήξει σε τρομοκρατικές οργανώσεις όπως η Αλ Κάιντα
LIFO NEWSROOM
Τραμπ: «Αν δεν υπάρξει πρόοδος, οι ΗΠΑ θα αποχωρήσουν από τη συμφωνία για τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας»

Διεθνή / Τραμπ: «Αν δεν υπάρξει πρόοδος, οι ΗΠΑ θα αποχωρήσουν από τη συμφωνία για τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο τερματισμού της αμερικανικής διαμεσολάβησης – Απέφυγε να δεσμευτεί για συνέχιση της στρατιωτικής στήριξης προς το Κίεβο
LIFO NEWSROOM
Η κυβέρνηση Τραμπ ζητά αρχεία ξένων χρηματοδοτών του Χάρβαρντ

Διεθνή / Η κυβέρνηση Τραμπ ζητά αρχεία ξένων χρηματοδοτών του Χάρβαρντ

Η κυβέρνηση Τραμπ κλιμακώνει την πίεση στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, ζητώντας αναδρομικά στοιχεία ξένων χρηματοδοτήσεων και παγώνοντας 2,26 δισ. δολάρια σε ομοσπονδιακή χρηματοδότηση, εν μέσω κατηγοριών για ανεπαρκή προστασία φοιτητών κατά των διακρίσεων
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Μόλυβδος και βαρέα μέταλλα σε 9 στις 10 οδοντόκρεμες – Ανησυχητικά ευρήματα ακόμη και σε παιδικά προϊόντα

Διεθνή / ΗΠΑ: Μόλυβδος και βαρέα μέταλλα σε 9 στις 10 οδοντόκρεμες – Ανησυχητικά ευρήματα ακόμη και σε παιδικά προϊόντα

Η έκθεση θέτει υπό αμφισβήτηση την ασφάλεια οδοντόκρεμων ευρείας κυκλοφορίας, ενώ αναδεικνύει την ανάγκη για αυστηρότερη νομοθεσία και ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού
LIFO NEWSROOM
Τζέι Ντι Βανς σε Βρετανία: «Καταργήστε τους νόμους υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ+ για να εξασφαλίσετε μια εμπορική συμφωνία»

Διεθνή / Τζέι Ντι Βανς σε Βρετανία: «Καταργήστε τους νόμους υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ+ για να εξασφαλίσετε μια εμπορική συμφωνία»

Υψηλόβαθμο στέλεχος της Ουάσινγκτον μιλώντας στην Independent, ξεκαθάρισε πως ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ έχει «εμμονή με την πτώση του δυτικού πολιτισμού»
LIFO NEWSROOM
Ελπίδες για εμπορική συμφωνία ΗΠΑ–Κίνας: Ο Τραμπ βλέπει τέλος στον «πόλεμο των δασμών» μέσα σε ένα μήνα

Διεθνή / Ελπίδες για εμπορική συμφωνία ΗΠΑ–Κίνας: Ο Τραμπ βλέπει τέλος στον «πόλεμο των δασμών» μέσα σε ένα μήνα

Ο Τραμπ δηλώνει ότι επίκειται εμπορική συμφωνία ΗΠΑ–Κίνας εντός ενός μήνα, μεσούσης της δασμολογικής σύγκρουσης - Οι γεωπολιτικές και οικονομικές προεκτάσεις και το διπλωματικό παιχνίδι που εξελίσσεται παγκοσμίως
LIFO NEWSROOM