Aέναες συμπτώσεις II, από την Αμοργό στην Αθήνα

Ένα νησί του Αιγαίου και μία ιστορία 23 χρόνων με γνώμονα την τέχνη.

LIFOTEAM 14.2.2014 | 00:00

Ένας αγαπημένος τόπος, ένα νησί του Αιγαίου και μία ιστορία 23 χρόνων με γνώμονα την τέχνη, την φιλία, την γεύση, τα αρώματα, την απόλαυση και κυρίως το ανθρώπινο στοιχείο να διαφεντεύει τις στιγμές.

Οι 12 Ακροπόλεις μεταμορφώθηκαν στα φυλλομετρήματα του χρόνου απο ένα χώρο γεύσεων σε σημείο συνάντησης καλλιτεχνών και φιλότεχνων στην περιοχή της Αιγιάλης στην όμορφη Αμοργό.

Στην αρχή δειλά γίνονταν εκθέσεις καλλιτεχνών ενώ με την πάροδο των χρόνων και την ζύμωση της δημιουργίας σαν καθημερινή ζώσα ανάγκη, γεννήθηκε η ιδέα των "αέναων συμπτώσεων" ενός καλοκαιρινού φεστιβάλ στην καρδιά της Αιγιάλης με μενού καθημερινής καλλιτεχνικής δημιουργίας και τετράμηνων εκθέσεων.

Τώρα, μετά από 23 χρόνια και αφού κάθε καλοκαίρι συναντιόμαστε σε μία διαφορετική καλοκαιρινή αέναη σύμπτωση γιά λίγο μετακομίζουμε γιά δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την διάθεσή μας και τις καλοκαιρινές καλλιτεχνίες της Ανδρονίκης Χειλά, της Μάϊρας Στέφου, της Βιβής Παπαδημητρίου, της Αγάπης Καντζά, του Jacques Meystre και του Alain Pointillart στον χώρο του Βρυσακίου από 14 έως και 28 Φεβρουαρίου 2014.

ΠΟΤΕ14/02/2014 - 28/02/2014
ΠΟΥΒΡΥΣΑΚΙ ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ
Οδηγός Τέχνες & Πολιτισμός