Βlemobill, Οι δέκα εντολές της θεάς Αθηνάς

Όταν το facebook, η θεά Αθηνά και ένας νέος καλλιτέχνης συμβουλεύουν τους Αθηναίους, σήμερα.

LIFOTEAM 19.11.2013 | 00:00

Η θεά Αθηνά προστάτιδα της Αθήνας βλέποντας, από τον Όλυμπο ή από όπου αλλού βρίσκεται, την κατάσταση μαυρίλας και παρακμής της αγαπημένης της πόλης αποφάσισε να επέμβει. Εμπνεύστηκε, από θεούς που λατρεύονται σήμερα, και αποφάσισε να στείλει στους κάτοικους της Αθήνας και της ευρύτερης Ελληνικής επικράτειας τις δικές της 10 εντολές. Έτσι πιστεύει πως θα βοηθήσει την αγαπημένη της πόλη και τους σημερινούς κατοίκους της να έχουν ένα πιο αισιόδοξο και φωτεινό μέλλον.

Η θεά της σοφίας χρησιμοποίησε τα νέα μέσα και αφού δεν έχει δικό της προφίλ στο facebook έκανε τα μαγικά της και μεταμορφώθηκε σε άντρα και συγκεκριμένα στον street artist blemobill που διατηρούν καλές σχέσεις.

Έστειλε, λοιπόν, 62 μηνύματα σε επαφές του blemobill είτε τυχαία, είτε σε καλλιτέχνες της πόλης της και ζήτησε τη βοήθεια τους για να γραφτούν οι 10 εντολές της. Με χαρά οι 62 πιστοί ανταποκρίθηκαν και πρότειναν στη θεά  προτρεπτικές συμβουλές για τους κατοίκους της Αθήνας.

Τέλος διέταξε τον blemobill να φιλοτεχνήσει 62 ζωγραφιές της ίδιας της θεάς, σαν αφιέρωμα των 62 σύγχρονων Αθηναίων, προς εκείνη. Έτσι και έγινε.

ΠΟΤΕ19/11/2013 - 02/12/2013
ΠΟΥΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ
Οδηγός Τέχνες & Πολιτισμός