Καλλιδρόμια 2013 στα Εξάρχεια

Συναυλίες, προβολές ταινιών, θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ.

LIFOTEAM 16.12.2013 | 19:04

 

 

Οι επαγγελματίες, μαζί και οι κάτοικοι μιας γειτονιάς της Αθήνας αποφάσισαν να γιορτάσουν τις Χριστουγεννιάτικες μέρες με σύνθημα: «Είμαστε σε καλό δρόμο!» Με αυτή τη διάθεση λοιπόν, κάτοικοι, καταστηματάρχες αλλά και θαμώνες της οδού Καλλιδρομίου, ενός από τους ομορφότερους δρόμους των Αθηνών, ένωσαν τις δυνάμεις τους και για ένα ολόκληρο δεκαήμερο του Δεκέμβρη, από τις 15 έως τις 24 του μηνός, μεταμορφώνουν το ωραιότερο σημείο της σε κέντρο καλλιτεχνικής έκφρασης υπό τον τίτλο «Καλλιδρόμια 2013» και καλούν όλους μας να γευτούμε το εορταστικό αυτό ζωντάνεμα μιας ολόκληρης γειτονιάς!

 

Συναυλίες, προβολές ταινιών, θεατρικές παραστάσεις, έκθεση εικαστικών και γελοιογραφίας, παρουσιάσεις βιβλίων, από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ θα κρατήσουν ζωντανούς και έντονους τους ρυθμούς μιας γειτονιάς που –έτσι κι αλλιώς– έχει τον τρόπο της στο ξενύχτι, με τις ταβέρνες, τα μπαρ και το βιβλιοπωλείο της Ινδίκτου να ομορφαίνουν τις μέρες και τις νύχτες μας εδώ και χρόνια.

 

Ο «Ερωδιός», το «Παρασκήνιο», το «Bourbon», ο «Ένοικος», το «Άμα λάχει» και η «Ίνδικτος» συμμετέχουν στο κάλεσμα αυτό, και υπόσχονται αξέχαστα απογευματινά και βραδινά events για όλους όσοι ξέρουν να απολαμβάνουν το κέντρο της Αθήνας και τις μυστικές γωνιές της. Τέλος, η Ομάδα Δράσης της Καλλιδρομίου κάνει κάλεσμα για τη συγκέντρωση ρούχων και παιχνιδιών, κατά τη διάρκεια των «Καλλιδρομίων», που θα διανεμηθούν σε συνανθρώπους μας μέσα σε πνεύμα αλληλέγγυας προσφοράς!