ΝΙΚΗ ΚΑΡΑΓΚΙΝΗ "ΕΝ ΟΙΚΩ"

Το Μουσείο Άλεξ Μυλωνά – Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης σε συνεργασία με το Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης παρουσιάζει την έκθεση «Εν Οίκω» Νίκη Καναγκίνη.

LIFOTEAM 8.6.2011 | 00:00

Το Μουσείο Άλεξ Μυλωνά – Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης σε συνεργασία με το Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης παρουσιάζει την έκθεση «Εν Οίκω» Νίκη Καναγκίνη. Η έκθεση είναι μια παραγωγή του Κέντρου Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης και έχει ήδη παρουσιαστεί στη Θεσσαλονίκη με μεγάλη επιτυχία. Θα διαρκέσει από τις 8 Ιουνίου έως και τις 31 Ιουλίου 2011 και εγκαινιάζεται την Τετάρτη 8 Ιουνίου στις 20:00.

Οι επιμελήτριες της έκθεσης Ευθυμία Γεωργιάδου-Κούντουρα και Αρετή Λεοπούλου φρόντισαν, όσο ήταν δυνατόν, να σεβαστούν τις προθέσεις και το πνεύμα της δημιουργού, καθώς η ίδια η Καναγκίνη είχε σχεδιάσει τον Μάρτιο του 2008 την έκθεση αυτή, ωστόσο μετά τον ξαφνικό της θάνατο τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς, η έκθεση αναβλήθηκε.

ΠΟΤΕ08/06/2011 - 31/07/2011
ΠΟΥΜΟΥΣΕΙΟ ΑΛΕΞ ΜΥΛΩΝΑ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
Οδηγός Τέχνες & Πολιτισμός