Το Canaves Oia Epitome, το νέο ξενοδοχείο του Ομίλου ξενοδοχείων Canaves Oia της οικογένειας Χαϊδεμένου το οποίο άνοιξε τις πόρτες του πριν από λίγους μήνες, έχει την χαρά και την τιμή να υποδεχτεί τη Δευτέρα 6 Αυγούστου και για μία μόνο βραδιά, τον σεφ Θοδωρή Παπανικολάου σε ένα μοναδικό four hand menu με τον executive σεφ του ξενοδοχείου Τάσο Στεφάτο!
Από τους πιο ταλαντούχους της γενιάς του, ο Θοδωρής Παπανικολάου είναι ένας σεφ με πολύ ηχηρή μαγειρική άποψη και γαστρονομικό αποτύπωμα. Μαγειρικά ανδρώθηκε στην Ιταλία, και πιο συγκεκριμένα στο εστιατόριο Ora d’ Aria της Τοσκάνης, όπου και αποκόμισε σημαντικές παραστάσεις, ενώ άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο εστιατόριο «Σελήνη» της Σαντορίνης, κερδίζοντας βραβεία και διακρίσεις. Σήμερα, τον συναντάμε στο εστιατόριο Parla της Κηφισιάς, που μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας του έκλεψε ήδη τις εντυπώσεις.
Η μαγειρική του φημίζεται για τον ιδιαίτερο της χαρακτήρα, την δημιουργικότητα και τη φινέτσα της. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μια βαθιά νόστιμη αλλά ταυτόχρονα εκλεπτυσμένη κουζίνα, η οποία πατάει με απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στην χαραγμένη μνήμη και στο σύγχρονο μαγειρικό γίγνεσθαι, αποκαλύπτοντας έτσι το αυθεντικό του ταλέντο.
Δευτέρα 6 Αυγούστου
Ώρα 8 μμ
Ξενοδοχείο Canaves Oia Epitome | Αμμούδι Οίας | Σαντορίνη
Elements Restaurant by Canaves Oia Epitome
Chef| Θοδωρής Παπανικολάου
Chef| Τάσος Στεφάτος
Μενού
Amusebouche
Ταρτάρ σκορπίνα | κακαβιά
SourdoughBread
Προζυμένιο ψωμί | Αυγοτάραχο με βούτυρο ελληνικού καφέ
CrabCocktail
Βασιλικό καβούρι | πίκλα κατσούνι | αγγούρι & τζιν
DryAgedScallops
Χτένια | λάχανο | γρανίτα από φύκια
SorryNemo
Μπαρμπούνι | Σουπιά | Αυγολέμονο αχινού
Capon
Δέρμα γαρίδας | ντολμαδάκια μυδοπίλαφο
SeaBass
Κρούστα ψωμιού | κρέμα φασολάδας | ταραμοσαλάτα | χαβιάρι Ossetra
Pre dessert
Summer memories
Γεύσεις & Υφές από Λεμόνι
Τιμή Μενού: 130 Ευρώ
Wine Pairing (προαιρετικά): 60 Ευρώ
Απαιτείται κράτηση στο τηλ.: 22860 72499
- Facebook
- Twitter
- E-mail
0