Αλέξανδρος Δαμουλιάνος, Όσα αστέρια δεν φοβήθηκαν το ξημέρωμα

Ο συγγραφέας και ποιητής Αλέξανδρος Δαμουλιάνος παρουσιάζει το νέο του βιβλίο.

LIFOTEAM 2.12.2018 | 00:00

Ο Όμιλος για την Unesco για την Εκπαίδευση, την Επιστήμη και τον Πολιτισμό φιλοξενούν στην αίθουσα εκδηλώσεων Βασ. Γεωργίου 2-4 1ος όροφος στο Μαρούσι τον συγγραφέα-ποιητή Αλέξανδρο Δαμουλιάνο στην παρουσίαση του νέου του βιβλίου "Όσα αστέρια δεν φοβήθηκαν το ξημέρωμα" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή.


Για το βιβλίο θα μιλήσουν προσωπικότητες από τον χώρο των γραμμάτων και των τεχνών: Θανάσης Νιάρχος, ποιητής-συγγραφέας - Γιάννης Πανταζόπουλος, δημοσιογράφος - Κάρμεν Ρουγγέρη, ηθοποιός-σκηνοθέτης - Θοδωρής Ρουσόπουλος, π.υπουργός-καθηγητής στο ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Κύπρου - Αλέξης Σταμάτης, συγγραφέας. Αποσπάσματα θα διαβάσουν οι ηθοποιοί: Αριέττα Μουτούση - Θωμάς Χαβιανίδης.

 

Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι κυρίες: Ιωάννα Παπανικολάου-Πουσπουρίκα, Πρόεδρος για την Unesco για την Εκπαίδευση, την Επιστήμη και τον Πολιτισμό - Κάκια Ξύδη, συγγραφέας-εκδότρια Πνοής - Μαριολένη Νεοφύτου, Πρόεδρος της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά - Αγγελίνα Παπαθανασίου, αρθρογράφος από τους Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών.

ΠΟΤΕ02/12/2018 - 02/12/2018
ΠΟΥΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO
Οδηγός Βιβλίου