«Μαμά, μπαμπά!» φωνάζει με δυνατή φωνή.

«Πού πάει, αλήθεια πείτε μου, το θάρρος σαν χαθεί;»

 

Ο μικρός Ρεμί «βουτά» βαθιά, σε έναν απίθανο κόσμο, και με τη βοήθεια ενός μαγικού θαρροφύλακα προσπαθεί και πάλι να βρει το χαμένο του θάρρος.

 

Το νέο βιβλίο του Διονύση Σταθακόπουλου με τίτλο «Ο Θαρροφύλακας», εικονογραφημένο αριστουργηματικά από τον βραβευμένο Πέτρο Μπουλούμπαση, αποτελεί μια συναρπαστική περιπέτεια που μιλά για το πώς φόβος και γενναιότητα βαδίζουν χέρι-χέρι. Μια τρυφερή ιστορία, «μάθημα ζωής», γεμάτη συγκίνηση και φαντασία.

 

Για ηλικίες 3+ χρονών

 

Από το 1981, η εταιρεία Δεσύλλας παράγει και διανέμει παιχνίδια με κριτήρια την υψηλή ποιότητα και την παιδαγωγική και ψυχαγωγική αξία, για παιδιά και ενήλικες. Δέσμευση και όραμα της εταιρείας Δεσύλλας να κινείται πάντα προς αυτή την κατεύθυνση.

 

Με τη συνεχή προσθήκη νέων προϊόντων όσο και νέων προϊοντικών κατηγοριών, όπως αυτή του παιδικού βιβλίου, η εταιρεία Δεσύλλας καταφέρνει και ενδυναμώνει την παρουσία της στην ελληνική αγορά. Στον κατάλογό της εταιρείας Δεσύλλας θα βρείτε επιλεγμένα βιβλία από τους μεγαλύτερους εκδότες και συγγραφείς του εξωτερικού, με σύγχρονο ύφος, θεματολογία και αισθητική, καθώς και συνεργασίες με βραβευμένους Έλληνες συγγραφείς, εικονογράφους και μεταφραστές.

 

 

Οδηγός Βιβλίου