ADVERTORIAL

 

Οι εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη μόλις κυκλοφόρησαν το πρώτο βιβλίο της Κρητικιάς συγγραφέως.

 

Η Σόνια Χρυσού από το Ηράκλειο μάς παραδίδει την άκρη του μίτου της Αριάδνης για να μας παρασύρει με ασφάλεια σε μια δαιδαλώδη διαδρομή αποκαλύψεων και πλοκής μέσα από την πρώτη της συγγραφική αποτύπωση με το βιβλίο Οι Τσιρκουλίνοι.

 

H Ελίζα και η Μισέλ γνωρίζονται στο γαλλικό ψαροχώρι Anglet κατά τις καλοκαιρινές τους διακοπές και ανακαλύπτουν ένα ερειπωμένο καλυβόσπιτο βαθιά μέσα στο δάσος.  

 

Κάποια μυστηριώδη ευρήματα μέσα σε αυτό, μαζί με το δημοσιογραφικό δαιμόνιο της Μισέλ και την έμπνευση που αναζητά η συγγραφέας Ελίζα, θα τις παρασύρουν και θα ανακαλύψουν μυστικά που τόσα χρόνια ο κόσμος του χωριού προσπαθούσε να ξεχάσει.

 

Μια μεγάλη τραγωδία του παρελθόντος θα αποκαλυφθεί για το ζευγάρι που κάποτε κατοικούσε μέσα στο δάσος, αυτούς που όλο το χωριό αποκαλούσε Τσιρκουλίνους.

 

Η Ελίζα και η Μισέλ θέλουν να μάθουν και να λάμψει η αλήθεια, αλλά το χωριό όλο θα σταθεί εμπόδιο σε αυτό, ακόμη και αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να απειληθεί η ζωή τους. Οι ανατροπές όμως και όσα θα βιώσουν εκεί θα τις κάνουν να αναθεωρήσουν ακόμη και όσα ήξεραν  για τον ίδιο τους τον εαυτό.

 

Η πρώτη έκδοση κυκλοφόρησε τον Απρίλιο 2024 κι έρχεται να σε κάνει κοινωνό της φαντασίας της και να σε γοητεύσει μέσα από τον ιδιαίτερο και γρήγορο τρόπο γραφής της.

 

Το βιβλίο είναι άμεσα διαθέσιμο από τον εκδοτικό οίκο Μιχάλης Σιδέρης www.siderisbooks.gr και σε όλα τα βιβλιοπωλεία κατόπιν παραγγελίας.

Οδηγός Βιβλίου