Ξεκινά το θερινό bazaar βιβλίων στις εκδόσεις Άγρα

Για τρεις μέρες, οι φίλοι του βιβλίου θα μπορούν να προμηθευτούν τους αγαπημένους τους τίτλους με έκπτωση έως και 50%

LIFOTEAM 6.6.2017 | 17:49

 

Συνεπείς στο καλοκαιρινό ραντεβού τους με το βιβλιόφιλο κοινό, οι Εκδόσεις Άγρα, διοργανώνουν και φέτος το θερινό τους Bazaar βιβλίων, το τριήμερο Παρασκευή 23, Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Ιουνίου 2017. Η «Άγρα» συνεχίζει και τον φετινό Ιούνιο αυτή την πρωτοβουλία, που πλέον έχει γίνει θεσμός για τους αναγνώστες της. Για τρεις μέρες, οι φίλοι του βιβλίου θα μπορούν να προμηθευτούν τους αγαπημένους τους τίτλους με έκπτωση έως και 50% και να λάβουν δωρεάν σελιδοδείκτες, αφίσες, το νέο ωραίο τιμοκατάλογο για τα βιβλία από το 2010 μέχρι το 2017, φυλλάδια και άλλο υλικό.

 

Στις όμορφες ταράτσες των εκδόσεων θα μπορεί κανείς να βρει βιβλία από όλες τις κατηγορίες, από την παλαιότερη αλλά και πιο πρόσφατη εκδοτική παραγωγή της «Άγρας». Πεζογραφία, ποίηση, δοκίμια,  φωτογραφικά και καλλιτεχνικά λευκώματα, βιβλία Τέχνης, παιδικά, αρχαία ελληνική και βυζαντινή γραμματεία και, βέβαια, τα περίφημα αστυνομικά της Άγρας, δημοφιλή αυτή την εποχή του καλοκαιριού και με τις υπογραφές εκλεκτών εκπροσώπων του είδους.

 

Στο συγγραφικό δυναμικό των Εκδόσεων Άγρα συγκαταλέγονται αρκετοί από τους επιφανέστερους –κλασικούς και πρωτοποριακούς – Έλληνες και διεθνείς συγγραφείς. Ενδεικτικά αναφέρονται οι Ανδρέας Εμπειρίκος, Νίκος Καββαδίας, Ν.Γ. Πεντζίκης, Έκτωρ Κακναβάτος, Παντελής Μπουκάλας, Διονύσης Καψάλης, Γιώργης Γιατρομανωλάκης, Θωμάς Κοροβίνης, Γιάννης Ατζακάς, Ανδρέας Αποστολίδης. Παναγιώτης Αγαπητός, Ανδρέας Στάικος κ.α.

 

Καθώς και οι  Roberto Bolaňo, Nuccio Ordine, Oliver Sacks, Irvin Yalom, Antonio Tabucchi, Carlos Fuentes, Primo Levi, R. L. Stevenson, Henry James, Balzac, Georges Bataille, Laclos, Goethe, Kleist, Holderlin, Paul Celan, Heiner Muller, Γιάννης Μαρής, Paco Ignacio Taibo II, Georges Simenon, Patricia Highsmith, Anna Seghers, Nancy Huston, Olivier Rolin, κ.α.

 

O εκδοτικός οίκος Άγρα ξεκίνησε την πορεία του τον Ιούνιο του 1979 και μέχρι σήμερα έχει εκδώσει 1.350 τίτλους περίπου.

 

Εκδόσεις Άγρα

Ζωοδόχου Πηγής 99 (ύψος οδού Τσιμισκή, κάτω από τον λόφο του Στρέφη)

Νεάπολη Εξαρχείων

Παρασκευή 23, το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 15.00 - 20.00, Σάββατο & Κυριακή 11.00 - 20.30