ΚΡΕΑΣ

ARISTOS SPECIAL

Ζησιμοπούλου 97,210 9823273
Το μενού είναι εστιασμένο στην ποιοτική κρεατοφαγία, τα πιάτα πληθωρικά και το αποτέλεσμα νόστιμο και χορταστικό. Τα αρνίσια παϊδάκια Βόνιτσας είναι γάλακτος, ψήνονται μαστόρικα και σερβίρονται πάνω σε κομψή ψησταριά με κάρβουνο που τα διατηρεί ζεστά. Η μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα έρχεται ιδανικά ψημένη πάνω σε ξύλινο δίσκο, το ίδιο και το μοσχαρίσιο φιλέτο. Κρατήστε χώρο για τα επιδόρπια που φτιάχνει για το μαγαζί το παραδοσιακό ζαχαροπλαστείο Κούτρας.

AVENTADOR PRIME MEAT HOUSE

The Cellar House, λεωφ. Πεντέλης 125, Μελίσσια,218 2189436-8, 6981 277920
Eμφαση στο καλό κρέας έχει δώσει το Aventador Prime Meat House στα Μελίσσια, γεγονός καθόλου τυχαίο, αφού οι ιδιόκτητες του έχουν και τη Φάρμα Κατερίνα και διαθέτουν πείρα πολλών ετών που τους έχει καθιερώσει. Οι προτάσεις του καταλόγου έχουν ελληνικό άρωμα, με προϊόντα από διάφορα μέρη της χώρας και πρωταγωνιστή το κρέας, αλλά και πιάτα με τη δημιουργική προσέγγιση που διακρίνει τη μαγειρική τέχνη του σεφ Γιάννη Στανίτσα.

BAR.B.Q

Ελ. Βενιζέλου 46, Ν. Σμύρνη,210 9319675
Ενδιαφέροντα αποδεικνύονται τα πιάτα του Bar.B.Q. διά χειρός Νεκτάριου Δανιηλίδη. Στο δημοφιλές στέκι της Νέας Σμύρνης θα δοκιμάσετε από μία πλούσια γκάμα από μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα φυσικής ωρίμανσης μέχρι και New York strip steak sirloin.

BASE GRILL

Κωνσταντινουπόλεως 64, Μπουρνάζι,210 5757455
Πληθωρική σπαλομπριζόλα, ζουμερή πικάνια, εκπληκτικό Rib Eye, έρχονται ιδανικά ψημένα και τεμαχίζονται στο τραπέζι με αριστοτεχνικό τρόπο.

BIG BAD WOLF

Πατησίων 58 & Λεωφόρος Αλεξάνδρας, Πεδίον του Άρεως/ Λ. Μεσογείων 202, Μελίσσια/ Νέα Σμύρνη/ Χολαργός/ Παγκράτι/ Καλλιθέα/ Πειραιάς,210 6565570
Στα επτά σημεία του Big Bad Wolf το σουβλάκι και το μπέργκερ κυριαρχούν στο μενού. Εκτός από τα κλασικά τυλιχτά, εδώ μπορείς να δοκιμάσεις τη πίτα pitapot σε επτά διαφορετικούς συνδυασμούς, club sandwiches αλλά και κάποιες vegan επιλογές.

BUENOS AIRES

Αρτέμιδος 36 & Δηλιγιάννη, Κεφαλάρι,210 6281660
Στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο Buenos Aires στο ξενοδοχείο Πεντελικό θα ταξιδέψετε γευστικά στην Αργεντινή με κρεατικά ψημένα στο αργεντίνικο γκριλ. Από picanha μέχρι κρέας υψηλών απαιτήσεων, όπως Rib Eye, αργεντίνικο Black Angus και Waguy.

DE SXARA

Αγ. Τρύφωνος 15, Κηφισιά,210 8080647
Το De Sxara δικαιώνει απόλυτα την ιδιότητά του ως ενός από τους σύγχρονους ναούς της ποιοτικής κρεοφαγίας, αφού δείχνει να ξέρει πολύ καλά το παιχνίδι της επιλογής πρώτης ύλης αλλά και τον τρόπο που θα τη χειριστεί στην πυρά. Το μενού που έχει επιμεληθεί ο σεφ Σταύρος Σκαρπινάκης είναι πλούσιο και όχι μόνο στο τμήμα που αφορά τα κρέατα. Οι προτάσεις του τόσο στα ορεκτικά όσο και στις σαλάτες είναι πολλές και πληθωρικές. Δοκιμάστε οποσδήποτε το αυστραλέζικο Rib-Eye και το αμερικανικό Tenderloin Black Angus,

ERMINA'S MORE THAN MEAT

Αγίου Παντελεήμονος 15, Βουλιαγμένη,210 8960030
Κλασικά κρεατοκεντρικά πιάτα, ενίοτε με δημιουργικές πινελιές, περιλαμβάνει το μενού του εστιατορίου με το μπαλκόνι που ατενίζει τον κόλπο της Βουλιαγμένης. Ξεχωρίζει το πεϊνιρλί με παστουρμά και το κοντοσούβλι.

FINE MESS SMOKEHOUSE

Σκουφά 73, Κολωνάκι,2111155725
Ένα μοναδικό οδοιπορικό στις ΗΠΑ ενέπνευσε τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου να δημιουργήσουν ένα αυθεντικό smoke house που όχι απλά ακολουθεί την low and slow φιλοσοφία του BBQ αλλά την συνδυάζει με την υψηλή γαστρονομία. Και όλα αυτά με τη συνοδεία signature old fashioned με σπάνια και δημοφιλή bourbon.

FOOD MAFIA MEAT, BURGERS AND BUNS

Ελ. Βενιζέλου 59,210 6233600
Σε έναν χώρο με casual αισθητική που συνδυάζει ξύλο, μέταλλο και βίντατζ στοιχεία ο ανατρεπτικός σεφ Ηλίας Σκουλάς εμπνέεται από την αργεντίνικη κουζίνα του δρόμου και την κουζίνα των Άνδεων και δημιουργεί γευστικά πιάτα που με βάση το κρέας. Από το μενού δεν λείπουν και κάποιες εμπνευσμένες επιλογές για cocktails.

HOLY CHICKEN

Λαοδίκης 38, Γλυφάδα,2108982469
Το Holy chicken εξειδικεύεται στο κοτόπουλο έχοντας ως γνώμονα τη χρήση άριστων υλικών.

JACKAROO

Σωτήρος Διός 45, Πειραιάς,210 410 0015
Εμπνευσμένο από τη λατρεία των Αμερικανών στα ιδιαίτερα κρέατα αλλά και στη γενναία ποσότητα φαγητού το Jackaroo προτείνει μια σειρά από πρωτότυπα σάντουιτς και πατάτες τηγανητές σε πατάτες σε βοδινό λίπος. Όλα είναι cook to order.

LYKOS STEAK HOUSE

Αιτωλικού 72,210 4612457
Ο Βαγγέλης Λύκος, κρεοπώλης τρίτης γενιάς, και ο Θανάσης Βασίλαινας του ιστορικού εστιατορίου ένωσαν τις δυνάμεις τους στον χώρο όπου λειτουργούσε ο γνωστός Βασίλαινας και δημιούργησαν ένα σύγχρονο steak house με κορυφαίο κρέας. Επιλέγοντας από διάφορες φάρμες της Ελλάδας, το κρέας που φτάνει στη σχάρα του Lykos μπορεί να είναι διαφορετικής κοπής και από άλλο κομμάτι κάθε μέρα, είναι όμως ό,τι πιο ποιοτικό κυκλοφορεί στην αγορά.

MANGIAMO BY MEAT SQUARE

Λ. Σταμάτας 5Α & Σολωμού (Εμπ. Κέντρο Φάρος), Δροσιά,210 8004700
Οι εραστές του κρέατος θα ενθουσιαστούν στο Meat Square & Bar με την παρέλαση από ελληνικά και αργεντίνικα κρέατα, Τ-Bones, τεράστιες σταβλίσιες μπριζόλες μέχρι και αργεντίνικα Rib Eyes και Angus φιλέτα. Από δίπλα ακολουθούν σάλτσες και χειροποίητες τηγανητές πατάτες σαν σπιρτόξυλα.

MEAT & MORE

Βύρωνος 2 & Ναούσης, Πεύκη,210 8060333
Νεανικό και μοντέρνο grill house που προσφέρει αυτό κρεατικά υψηλής ποιότητας που καλοψήνονται στη σχάρα. Η κουζίνα περιλαμβάνει μία μεγάλη ποικιλία από χειροποίητα μπριζολάκια, μπιφτέκια και κοτόπουλα, ολόφρεσκες σαλάτες, ψητά λαχανικά και σος.
Scroll to top icon