The Alcoholic's Afternoon & Dead Poets Society

Δυο συγκροτήματα ενώνουν τις δυνάμεις τους στο Six Dogs

LIFOTEAM 21.2.2016 | 00:00

Οι The Alcoholic's Afternoon είναι μια μπάντα που κινείται σε indie μονοπάτια, κυκλοφόρησε τον πρώτο δίσκο της το 2013 και αυτή την περίοδο ηχογραφεί τον δεύτερο, με την συμμετοχή στις κιθάρες του Ασκληπιού Ζαμπέτα.

 

Το ντεμπούτο τους "A Thousand Pictures" έτυχε θερμής υποδοχής, από το κοινό κυρίως της Θεσσαλονίκης, ενώ το single "The Sun Will Shine Behind The Moon" τους χάρισε σημαντικό airplay σε μεγάλα ραδιόφωνα της πόλης. Στο πλαίσιο προώθησης του δίσκου εμφανίστηκαν πλάϊ σε μεγάλα ονόματα όπως οι ΚΟΡΕ ΥΔΡΟ, ο Παύλος Παυλίδης, οι Motorama και άλλοι. Στο six d.o.g.s θα παρουσιάσουν κομμάτια από τον πρώτο δίσκο αλλά και δείγμα από την νέα τους δουλειά.

 

Οι Dead Poets Society εμφανίζονται στα μουσικά δρώμενα το 2012, με τον ομώνυμο δίσκο τους. Παράγουν αληθινό, αναλογικό psychedelic/progressive rock ήχο και με αυτόν επιδιώκουν να εκφράσουν την πραγματική ομορφιά αυτού του άσχημου κόσμου. Τα δυνατά τύμπανα και οι ψυχεδελικές κιθάρες συνθέτουν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα ενώ δεν λείπει και ο πυλώνας του rhythm section που γεμίζει αρμονικά το εγχείρημα Δυναμικές μελωδίες και χαρακτηριστική δυναμική και χροιά προσδίδουν μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή μουσική άποψη.

ΠΟΤΕ21/02/2016 - 21/02/2016
ΠΟΥ6 D.O.G.S.
Οδηγός Μουσικής