Τhe Bali'Haians & The Aqua Barons

Μας καλούν σε ένα προ-Χριστουγεννιάτικο, surf party στο six d.o.g.s με full reverb, πολύ κύμα και άμμο

LIFOTEAM 16.12.2015 | 00:00

Τhe Bali'Haians και The Aqua Barons μας καλούν σε ένα προ-Χριστουγεννιάτικο, surf party στο six d.o.g.s με full reverb, πολύ κύμα και άμμο

 

Μυστήριο καλύπτει το τρίο από το Νότιο Ειρηνικό με το όνομα The Bali'Haians. Εμφανίστηκαν στην Ελλάδα από το μακρινό Bali'Hai, τον Ιούνιο του 2012 και από τότε έχουν γεμίσει τους συναυλιακούς χώρους στους οποίους έχουν εμφανιστεί με surf ήχους, πιστοί στο πνεύμα του κύματος της μουσικής που πρωτοεμφανίστηκε πίσω στις αρχές του 1960. Το μόνο σίγουρο είναι πως τους ακολουθεί ένα τσουνάμι reverb και beach fun όπου κι αν εμφανίζονται.


El Baron: Bass & Vox, Crazy Pit: Guitar, Mr Beatman: Drums

 

Οι Aqua Barons, το surf σχήμα με έδρα το Λέχαιο Κορινθίας, ιδρύθηκαν στις αρχές του 2010. Ο παραδοσιακός surf ήχος τους με fuzz ξεσπάσματα σε συνδυασμό με τον αυθεντικό 60's εξοπλισμό τους είναι το σήμα κατατεθέν των live τους. Το καλοκαίρι του 2013 εμφανίστηκαν δίπλα στους Αυστραλούς θρύλους The Atlantics. Την άνοιξη του 2014 συμμετείχαν με δύο τραγούδια στην συλλογή της Green Cookie Records, Search for Atlantis. Ακολούθησαν κοινές εμφανίσεις με τους Γάλλους surfers Les Agamemnonz και τους αμερικανούς Daikaiju. Tον Ιούνιο του 2015 εμφανίστηκαν στο Surfer Joe festival στην Ιταλία και μοιράστηκαν την σκήνη με τα μεγαλύτερα ονόματα της surf σκηνής παγκοσμίως ( the Blair & Pongracic Band, Satan's Pilgrims, Messer Chups, Lost Acapulco κ.α). Η πρώτη και πολυαναμενόμενη δισκογραφική δουλειά τους αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2016.
ΠέτροςΣωτηρόπουλος: κιθάρα, Γιώργος Τράπαλης: κιθάρα, Αντώνης Μπαλλής: μπάσο, Ηλίας Αθανασόπουλος: ντραμς

ΠΟΤΕ16/12/2015 - 16/12/2015
ΠΟΥ6 D.O.G.S.
Οδηγός Μουσικής