Δημήτρης Μυστακίδης @Anodos Live Stage

Κορυφαία ρεμπέτικα τραγούδια από τον Δημήτρη Μυστακίδη στο Anodos Live Stage.

LIFOTEAM 28.11.2013 | 00:00

Ο Δημήτρης Μυστακίδης επιλέγει κορυφαία ρεμπέτικα τραγούδια ανθολογώντας ρεπερτόριο μισού αιώνα και μας παρουσιάζει τα πολλά πρόσωπα της ελληνικής λαϊκής κιθάρας, στα ρεμπέτικα της κιθάρας. Τραγούδια σπουδαίων συνθετών του ρεμπέτικου που το έργο τους επέδρασε καθοριστικά στην πορεία του μέσα στο χρόνο και μας μύησαν -κατά κάποιο τρόπο- στην τέχνη της λαϊκής κιθάρας στο ρεμπέτικο. Εξαιρετικά τραγούδια από όλο το φάσμα της ιστορίας του ρεμπέτικου τραγουδιού. Τραγούδια που δεν ακούγονται πια σχεδόν πουθενά, αλλά παρόλα αυτά δημιουργούν την αίσθηση του οικείου στα αυτιά των ακροατών.

Μαζί του οι φίλες του: Φωτεινή Βελεσιώτου (28/11) Μελίνα Κανά (5/12), Ματούλα Ζαμάνη (12/12), Γιώτα Νέγκα (19/12) θα αποδώσουν, καθεμία με το δικό της τρόπο, τα επιλεγμένα τραγούδια που αναδεικνύουν τις τεχνικές κι εκφραστικές δυνατότητες της λαϊκής κιθάρας.

Το Δημήτρη Μυστακίδη στις εμφανίσεις του στο Anodos Live Stage συνοδεύουν στις κιθάρες και στο τραγούδι o Δημήτρης Παπάς, ο Γιώργος Τσαλαμπούνης και η Ιφιγένεια Ιωάννου.

 

ΠΟΤΕ28/11/2013 - 19/12/2013
ΠΟΥΑΝΟΔΟΣ STAGE
Οδηγός Μουσικής