EXCLUSIVE CHRISTMAS PARTY με Special Guest τον KENNY CARPENTER!

LIFOTEAM 24.12.2011 | 00:00

Το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου η Royal Events και το Majestic του Dj Pascal παρουσιάζουν EXCLUSIVE CHRISTMAS PARTY με Special Guest τον KENNY CARPENTER!

O Kenny Carpenter θεωρείται απ' τους συνάδελφούς τους ως ένας απ' τους "πατέρες" της Dance μουσικής που άφησε ιστορία στα θρυλικά club Studio 54, Loft, Galaxy 21, Zanzibar, Inferno, Bond International Casino και Ministry of Sound.

Ο χαρισματικός αυτός καλιτέχνης έρχεται να ανεβάσει τα ντεσιμπέλ της Aθηναϊκής διασκέδασης στο SIXX Club το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, Παραμονές Χριστουγέννων!

Παράλληλα με το Glamorous House mix του θα ακούσουμε σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση το καινούργιο του remix για τον Shaun Escoffery - So Sweetly αλλά κ το δικό του ολοκαίνουργιο track Kenny Carpenter ft Wendy Lewis - Universal Dreamer που είναι ήδη μεγάλη επιτυχία στην Ιταλία με μόλις λίγες μέρες κυκλοφορίας!

Από τότε που το άστρο του ανέτειλε στη Νέα Υόρκη τη δεκαετία του 1970 έχει συμμετάσχει ενεργά στην ανάπτυξη της Dance μουσικής.
O μυθικός αυτός DJ είναι ευλογημένος με την καλοτυχία να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και να παίζει σε χώρες όπως η Ελβετία, η Γερμανία, η Νορβηγία, ο Καναδάς, η Αυστρία και το Χονγκ Κονγκ ενώ ο ίδιος λατρεύει την Ελλάδα!!
Η αφοσίωση και η γενναιότητα του Kenny στον τρόπο δουλειάς του έχει επιτρέψει να παραμείνει σύγχρονος και διαχρονικός.
Η πνευματική ερμηνεία του ρυθμού και η ακόρεστη δίψα για μουσική είναι η κινητήριος δύναμη πίσω απ' τη μακροζωία του στη μουσική βιομηχανία.
Μαζι του o Dj Pascal & οι residents των Royal Evants Chris M & Sunset Derek



ΠΟΤΕ24/12/2011 - 24/12/2011
ΠΟΥPLAYGROUND
Οδηγός Μουσικής