Home: Μια μουσική σύνθεση/εγκατάσταση του Μάνου Τσανγκάρη

Το «Σπίτι» του Τσανγκάρη είναι μέρος ενός κύκλου μουσικών συνθέσεων, με γενικό τίτλο Living Spaces, οι οποίες εστιάζουν σε τέσσερις θεμελιακές καταστάσεις της ζωής: την αγάπη, την αρρώστια, το γήρας και το θάνατο.

LIFOTEAM 30.3.2017 | 00:00

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος συνθέτης και installation artist Μάνος Τσανγκάρης παρουσιάζει, μετά από ανάθεση της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, τη μουσική σύνθεση/εγκατάσταση με τίτλο Home, από τις 30 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου, στο Άσυλο Ανιάτων.

 

Το «Σπίτι» του Τσανγκάρη είναι μέρος ενός κύκλου μουσικών συνθέσεων, με γενικό τίτλο Living Spaces, οι οποίες εστιάζουν σε τέσσερις θεμελιακές καταστάσεις της ζωής: την αγάπη, την αρρώστια, το γήρας και το θάνατο. Πρόκειται για πραγματικά σενάρια ζωής, στα οποία με μια πρώτη ματιά τίποτα δεν μοιάζει να ξεφεύγει από τη συνηθισμένη καθημερινότητα. Ωστόσο, μια μικρή μετατόπιση/εξέλιξη σε αυτά, τα μεταμορφώνει ολοκληρωτικά.

 

Το Home επικεντρώνεται στην αρρώστια, με την ευρύτερη έννοια του όρου, που υπάρχει σε μια φαινομενικά φυσιολογική οικογένεια. Είναι μια εγκατάσταση με μορφή μουσικής σύνθεσης, μια οικογενειακή φωτογραφία, η οποία διαμορφώνεται χωρικά και πλαστικά – ένα tableau vivant, επισκέψιμο από το ακροατήριο.

 

 

 

ΠΟΤΕ30/03/2017 - 02/04/2017
ΠΟΥΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ
Οδηγός Μουσικής