Η μουσική των Led Zeppelin ζωντανά στο Μέγαρο

Η καλύτερη tribute band του Ηνωμένου Βασιλείου έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής για μια συναυλία αφιερωμένη στο μυθικό ροκ συγκρότημα

H μουσική των Led Zeppelin, ενός από τα δημοφιλέστερα ροκ συγκροτήματα στην ιστορία, πρόκειται να ακουστεί σε ένα live που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαρτίου στην αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.


Η απρόσμενη αυτή συναυλία εντάσσεται στην επιτυχημένη Σειρά «Γέφυρες» του Μεγάρου που ξεκίνησε το 1997 υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Μαραγκόπουλου, με βασικές αρχές «την ισότιμη παρουσίαση όλων των αυθεντικών ποιοτικών μουσικών ιδιωμάτων χωρίς προκαταλήψεις και φράγματα, ηλικιακά, κοινωνικά, πολιτιστικά, τη δημιουργία ανοιχτών διαύλων με τους μεγάλους πολιτισμούς του κόσμου και τέλος την επικοινωνία και τον διάλογο της μουσικής με τις άλλες τέχνες».


Για το αφιέρωμα στο μυθικό ροκ συγκρότημα θα έρθει στην Αθήνα η βρετανική μπάντα Hats off to Led Zeppelin, που θεωρείται η καλύτερη tribute band του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

Με εξαιρετική τεχνική και ερμηνεία αναπαράγουν δημιουργικά τις μουσικές του θρυλικού συγκροτήματος που φέτος έκλεισε 50 χρόνια από την πρώτη του εμφάνιση, το 1968 στο Ντένβερ των Ηνωμένων Πολιτειών.


Οι Hats off to Led Zeppelin, που έχουν επανειλημμένα βραβευτεί ως η καλύτερη U.K Tribute band από τα National Tribute Awards, έχουν ατζέντη τον Warren Grant, γιο του Peter Grant, μάνατζερ των Led Zeppelin, ενώ ο βιογράφος του θρυλικού συγκροτήματος, Dave Lewis, περιέγραψε της συναυλίες του ως «μια φρέσκια προσέγγιση χωρίς ανοησίες».


Ο Peter Eldridge, ο Jack Tanner, ο Kevin Oliver Jones και ο Toby Drummond είναι μουσικοί παγκόσμιας εμβέλειας που έχουν πάρει μέρος σε σημαντικές παραστάσεις στο Λονδίνο, ανάμεσά τους και ο «Billy Elliot», ενώ έχουν μοιραστεί τη σκηνή με ονόματα όπως οι Queen και οι Iron Maiden.

 

Αυτήν τη φορά τολμάνε να αναμετρηθούν με ένα μύθο και από ό,τι φαίνεται τα καταφέρνουν περίφημα.

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα Banquet

Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη. Τηλέφωνο: 210 7282333

Σάββατο 17 Μαρτίου 2018, 22:00

Εισιτήρια: 7 και 15 ευρώ

Το αντίτιμο του εισιτηρίου αντιστοιχεί σε είσοδο στην αίθουσα. Δεν θα υπάρχουν καθίσματα.

Οδηγός Μουσικής