Κώστας Λειβαδάς και η Βίκυ Καρατζόγλου

LIFOTEAM 14.10.2016 | 00:00

Ο Κώστας Λειβαδάς, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που ακολουθεί όλη την σειρά της πορείας και των τραγουδιών που αγαπήσαμε, και που αποτυπώνεται στην πρόσφατη συλλογή «18 Χρόνια Δρόμος» που κυκλοφορεί από την Feelgood Records και όλα αυτά εν αναμονή νέων τραγουδιών που θα κυκλοφορήσουν σύντομα.

 

Η Βίκυ Καρατζόγλου, με την εξαιρετική πορεία του πρώτου της ολοκληρωμένου προσωπικού δίσκου, "Τα όνειρα μου αληθινά", τοτραγούδι «Περηφάνια» και η παράσταση «Ήρωες» αποτέλεσαν αφορμή για να γνωρίσει το κοινό την λαμπερή παρουσία της. Μετά από ένα γεμάτο live εμφανίσεις καλοκαίρι, αλλά και την επιτυχία που γνώρισε στο ραδιόφωνο το τραγούδι «Όνειρο», συναντιέται με τον αγαπημένο της συνθέτη Κώστα Λειβαδά στη σκηνή του Σταυρού του Νότου.

 

Στο πρόγραμμα που θα μας παρουσιάσουν οι δυο τους, θα ακούσουμε τραγούδια αγαπημένα και χιλιοτραγουδισμένα, όπως το «Δειλά» (Το καράβι από την Φολέγανδρο) και το «Μοίρα μου έγινες» ή το «Σαν να μην πέρασε μια μέρα» (που ο Κώστας Λειβαδάς έγραψε με τον Γιώργο Δημητριάδη), τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία αλλά και άλλων δημιουργών που αγάπησαν καθώς και λαϊκά τραγούδια που πάντα θέλουν να τα «πειράζουν» και τα φέρνουν στο σήμερα.

 

Συμμετέχουν οι μουσικοί:

14/10 Αιμίλιος Μπαριαμπάς (μπάσο), Βαγγέλης Καλαμάρας (τύμπανα), Τάκης Μπαρμπέρης (special guest ηλεκτρική κιθάρα), 

21/10 Αιμίλιος Μπαριαμπάς (μπάσο), Σπύρος Καραμίτσος (τύμπανα), Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου (κιθάρες)

ΠΟΤΕ14/10/2016 - 21/10/2016
ΠΟΥΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ PLUS
Οδηγός Μουσικής