Το Κουλ Φεστιβάλ στη Χαλκίδα φέτος φιλοξενεί τη Μαρίνα Σάττι προσφέροντας στους θεατές μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και συναίσθημα. 

 

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας,που θα είναι ειδικά διαμορφωμένο για να υποδεχτεί την ιδιαίτερη σκηνική παρουσία της Μαρίνας Σάττι αλλά και της ομάδας της. Με τη χαρακτηριστική της φωνή και τη μοναδική της ενέργεια, η Σάττι υπόσχεται να μαγέψει το κοινό με τραγούδια που έχουν αγαπηθεί ευρέως, αλλά και νέες μουσικές εκπλήξεις που ετοιμάζει αποκλειστικά για το φεστιβάλ.

 

"Κουλ festival" Χαλκίδα 29.08.24 με την Μαρίνα Σαττι

 

Το «Κουλ Φεστιβάλ» έχει γίνει πλέον θεσμός, προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο, και η φετινή εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι αναμένεται να είναι η πιο ξεχωριστή στιγμή της διοργάνωσης. Με τον πρωτότυπο ήχο της που συνδυάζει παραδοσιακά και σύγχρονα μουσικά στοιχεία, η Σάττι απευθύνεται σε διαφορετικές γενιές και πολιτισμούς μέσα από τη μουσική της. 

 

Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε από κοντά μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη. Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει. 

Προπώληση εισιτηρίων more.com & public και φυσικά εισιτήρια hard copies στο ψητοπωλείο «ο Κούλης».

Οδηγός Μουσικής