ADVERTORIAL

 

Αν στον προσωπικό σου χάρτη με τα μέρη που θέλεις να επισκεφτείς φιγουράρει η Κύθνος, πρέπει να προσθέσεις έναν ακόμα λόγο για να βρεθείς σε αυτό το κυκλαδίτικο νησί φέτος το καλοκαίρι.

 

Η Μαργιώρα, που πήρε το όνομά της από την προγιαγιά της οικογένειας, συνεχίζει να φιλεύει γεύσεις, στιγμές και μοναδικές εμπειρίες σε έναν χώρο φτιαγμένο για να σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι σπίτι σου. Πέρα από τις γευστικές εκπλήξεις που θα σε μαγέψουν, φέτος επιστρέφει το Margiora Backyard Festival για δεύτερη χρονιά και στήνει μια σκηνή από που θα περάσουν εκλεκτοί καλεσμένοι της ελληνικής μουσικής και όχι μόνο.

 

Μαργιώρα Backyard Festival στην Κύθνο
O Φοίβος Δεληβοριάς και οι Pan Pan και Years of Youth είναι μερικοί από τους καλεσμένους του Φεστιβάλ.

 

Το φεστιβάλ που απλώνεται τόσο μπροστά στο μπαρ όσο και στην πίσω αυλή –που έχει αποκτήσει τα δικά της χρωματιστά vibes χάρη στην έμπνευση του μοναδικού Soteur– έχει απ’ όλα: προβολές θερινού σε συνεργασία με την πλατφόρμα του Cinobo, από τα καλύτερα του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας μέχρι κλασικές ταινίες αφιερωμένες στο καλοκαίρι που θα απολαύσεις old school, με ένα ποπκόρν στο χέρι. 

 

Μια απολαυστική θεατρική παράσταση από τον Ηλία Φουντούλη και τον Άγγελο Σπηλιόπουλο με τίτλο Τόσο όσο αλλά και μουσικές από τον Σπύρο Γραμμένο που έρχεται με την κιθάρα του στην πίσω αυλή για μια μοναδική βραδιά. Μέρος του φεστιβάλ αποτελούν και τα γενέθλια της Μαργιώρας που, όπως και πέρσι, έτσι και φέτος γιορτάζονται μαζί με όλους εμάς με ένα φανταστικό live. Στα μέσα Ιουλίου ο Φοίβος Δεληβοριάς ετοιμάζει μια μουσική ανασκόπηση όλης του της πορείας που προκαλεί συγκίνηση και ενθουσιασμό ταυτόχρονα.

 

Μαργιώρα Backyard Festival στην Κύθνο
Ο Ηλίας Φουντούλης και ο Άγγελος Σπηλιόπουλος παρουσιάζουν μια παράσταση με τίτλο Τόσο όσο και ο Σπύρος Γραμμένος έρχεται με την κιθάρα του στην πίσω αυλή για μια μοναδική βραδιά.

 

Λίγες μέρες μετά, ο καταπληκτικός Pan Pan μετατρέπει το μπαρ της Μαργιώρας σε μια «Ανισόπεδη Ντίσκο», ενώ ο Αύγουστος επιφυλάσσει ’80s και ’90s ρυθμούς από τους Trashformers και βραδιές ξέφρενου rock ‘n’ roll χορού αλλά και γλυκιάς τζαζ νοσταλγίας με τους αγαπημένους Cozy Three και Hermaphrodite’s Child.

 

Όλα αυτά τα εκπληκτικά συνδυάζονται με τις μοναδικές γεύσεις της κουζίνας, τα εκλεκτά κρασιά και τη μοναδική ατμόσφαιρα της Μαργιώρας, που χαρίζει στις διακοπές σου κάτι από τη δική της αυθεντική χαρά!

 

Κύθνος, Χώρα, 22810 31809, margiora.gr, Instagram
Προπώληση εισιτηρίων και κράτηση θέσεων
εδώ

Οδηγός Μουσικής