Νέο μιούζικαλ για τη ζωή του Χριστού με τραγούδια της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Ένα σόου για τη δύναμη της συγχώρεσης, σύμφωνα με τους δημιουργούς του.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΣΑΒΒΑΣ 4.11.2013 | 16:50

 

Η ζωή του Χριστού θα μεταφερθεί σύντομα στο θεατρικό σανίδι μέσα από τα τραγούδια της Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Στο μιούζικαλ θα παρουσιάζονται η γέννηση, η ζωή, ο θάνατος και η ανάσταση του Ιησού μέσα από hits όπως τα Stronger, ...Baby One More Time και (You Drive Me) Crazy. Το όνομα του φιλόδοξου πρότζεκτ είναι Spears The Musical: The Gospel According To Britney και μία πρώτη γεύση του θα πάρουν οι υποψήφιοι χρηματοδότες στις 7 Νοεμβρίου στη Νέα Υόρκη.

 

Νέο μιούζικαλ για τη ζωή του Χριστού με τραγούδια της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

 

Ο δημιουργός Πατ Μπλουτ αναφέρει, μεταξύ άλλων, στο επίσημο website του πρότζεκτ: «Οι στίχοι της Μπρίτνεϊ... Οι εικόνες του Ιησού... Η Μπρίτνεϊ που βλέπετε δεν είναι αυτή στην πραγματικότητα. Ο Ιησούς για τον οποίο διαβάζετε δεν είναι ο πραγματικός. Πρόκειται για τις εικόνες που έχουμε γι' αυτούς, έτσι όπως έχει δημιουργηθεί από τα μίντια, τους φίλους, τους ακόλουθους, τους εχθρούς... Οι άνθρωποι συχνά βρίσκονται σε μία πλάνη, ότι η δόξα και τα λεφτά φέρνουν την ευτυχία. Ότι κάθε θάνατο ακολουθεί μία ανάσταση. Ελπίζω αυτό το σόου να τους κάνει να αναθεωρήσουν και να εκτιμήσουν τη δύναμη της συγχώρεσης...»

 

Νέο μιούζικαλ για τη ζωή του Χριστού με τραγούδια της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

 

Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας λοιπόν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, αφού εκτός από τη συγκεκριμένη είδηση, αποκαλύφθηκε πριν λίγες μέρες ότι τραγούδια της όπως τα Ooops! I Did It Again και ...Baby One More Time χρησιμοποιούνται από το βρετανικό ναυτικό προκειμένου να αναχαιτίζονται οι επιθέσεις των Σομαλών πειρατών στις ακτές της ανατολικής Αφρικής. Τα μέλη του πληρώματος μεταδίδουν τα τραγούδια μέσα από μεγάφωνα και οι πειρατές τρέπονται αποδεδειγμένα σε φυγή!