Ο Μορισέι αναβάλλει την περιοδεία του λόγω τροφικής δηλητηρίασης

Έφαγε σε «μη προτεινόμενο» εστιατόριο στο Περού

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΟΥ 11.7.2013 | 18:50

 



Ο Μορισέι για δεύτερη φορά φέτος ακυρώνει ολόκληρη την περιοδεία του, λόγω τροφικής δηλητηρίασης, όπως αναφέρει ο Guardian. Ο τραγουδιστής, που βρισκόταν στο Περού, επέστρεψε στο σπίτι του στην Αγγλία την παραμονή της έναρξης της περιοδείας του στη Νότια Αμερική, όπου είχε προγραμματισμένες εμφανίσεις στη Λίμα του Περού, στην Χιλή, την Αργεντινή και τη Βραζιλία. Όλες οι εμφανίσεις αναβλήθηκαν και δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα νέες ημερομηνίες.

«Την Κυριακή ο Μορισέι και η παρέα του έφαγαν σε ένα εστιατόριο το οποίο εμείς δεν προτείναμε, με δυσάρεστες συνέπειες», δήλωσε ο Rodrigo Perez, από την εταιρεία που προωθεί το κομμάτι της περιοδείας του τραγουδιστή στη Χιλή. «Μέσα σε λίγες ώρες όλοι όσοι έφαγαν εκεί αρρώστησαν, με αποτέλεσμα το ξενοδοχείο να μοιάζει με κλινική».

 

Ο Μορισέι δεν έχει δώσει ακόμα κάποια επίσημη δήλωση στη δημοσιότητα. Ο τραγουδιστής, που την χρονιά που πέρασε αντιμετώπισε αρκετά σοβαρά προβλήματα υγείας, έλκος και πνευμονία, αψήφισε τη συμβουλή των γιατρών του και ξεκίνησε την καλοκαιρινή του περιοδεία, λέγοντας: «είναι το καλύτερο πράγμα στη ζωή μου… όταν είμαι σε περιοδεία, όταν γράφω μουσική και τραγούδια. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο».