O Prince εφανίστηκε στο Twitter

Ανέβασε μια σαλάτα και μπέρδεψε τους πάντες

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΟΥ 20.8.2013 | 16:07

 

O Prince εφανίστηκε στο Twitter


Είναι γνωστό ότι στον Prince αρέσει να κρύβεται, να αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας όταν δεν έχει διάθεση, γι αυτό και οι φαν του εκπλάγηκαν, όταν ο ποπ σταρ εμφανίστηκε ξαφνικά στο Twitter.

Το πρώτο μήνυμα του: "Prince's 1st tweet ... Τesting 1, 2", εμφανίστηκε στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης τις πρώτες πρωινές ώρες της 14ης Αυγούστου.

Ακολούθησε η φωτογραφία μιας σαλάτας, και η πρώτη αυτοπροσωπογραφία του (selfie), η οποία όπως αποδείχτηκε ήταν μια φωτογραφία ενός άδειου δωματίου γεμάτου με μοβ καπνό.

O Prince εφανίστηκε στο Twitter

O Prince εφανίστηκε στο Twitter


Τα tweets προήλθαν από το λογαριασμό του γκρούπ του, 3rd Eye Girl, με τους φαν να αναρωτιούνται αν ήταν κάποιου είδους ψαγμένο αστείο.

Σύμφωνα με το BBC ο Prince ήταν ένας από τους πρώτους καλλιτέχνες που εμπνεύστηκαν από το Ίντερνετ στη δεκαετία του 1990, γράφοντας τραγούδια με τίτλους όπως Interactive και My Computer, όπως επίσης και ένας από τους πρώτους καλλιτέχνες με δικό του ονλάιν κατάστημα για την προώθηση της μουσικής του.

Όμως, λίγο μετά τη νίκη του στα βραβεία Webby (τιμούν τους καλύτερους του διαδικτύου) το 2006 για την συνολική προσφορά του, κατέβασε την ιστοσελίδα του και αργότερα δήλωσε ότι «το Ίντερνετ έχει τελειώσει».

O Prince εφανίστηκε στο Twitter


«Το Ίντερνετ είναι σαν το MTV. Κάποτε το MTV ήταν hip και ξαφνικά είναι πια ξεπερασμένο», είπε στην Daily Mirror το 2010. «Τέλος πάντων, όλο αυτό με τους υπολογιστές και τα ψηφιακά gadgets δεν είναι καλό. Απλά γεμίζουν το κεφάλι με αριθμούς και αυτό απλά δεν μπορεί να είναι καλό»

Ωστόσο, παρά τις παλιότερες δηλώσεις του,  αποκατέστησε αθόρυβα την διαδικτυακή παρουσία του νωρίτερα φέτος, διανέμοντας τη νέα μουσική που έγραψε με τo γκρουπ του μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του, 3rd Eye Girl.

Τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ επίσης τουιτάρουν από τον Ιανουάριο, τα tweet τους είναι ως επί το πλείστον φωτογραφίες του Prince στη σκηνή και σχόλια από την περιοδεία τους.

O Prince εφανίστηκε στο Twitter


Την ξαφνική άφιξη του Prince στο Twitter ακολούθησε η κυκλοφορία ενός νέου single, που ονομάζεται Groovy Potential. Oι φαν πάντως ακόμη δεν έχουν πειστεί εντελώς ότι τα tweets προέρχονται από τον ίδιο τον Prince, αφού σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο V Magazine παραδέχτηκε ότι δεν έχει smartphone.