Οι The Charms χορεύουν ακόμα

Και ετοιμάζονται για απίστευτο comeback στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

LIFOTEAM 11.12.2013 | 10:30

 

 

Μετά το απίστευτο comeback που πραγματοποίησαν τον πέρσι τον Δεκέμβριο, ύστερα από 38 ολόκληρα χρόνια, οι Charms έρχονται για ένα ακόμα πάρτυ με ξέφρενους ρυθμούς και ρετρό διάθεση!

Στις 19 και 26 Δεκεμβρίου, η σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου θα μετατραπεί σε μία μεγάλη πίστα για χορό και θα υποδεχτεί το αγαπημένο συγκρότημα της δεκαετίας του '60, που θα μας ταξιδέψει πίσω στα ρομαντικά parties εκείνης της εποχής. Τότε που η μουσική και η διασκέδαση συναντούσαν την ανθρώπινη επαφή, τη φιλία, το φλέρτ, τον έρωτα. Στο πρόγραμμα εκτός από τις δημιουργίες των he Charms θα περιλαμβάνει γνωστά rock 'n' roll και latin κομμάτια.  

 

 

 

Οι Charms ιδρύθηκαν το 1964 και τα τραγούδια τους φιγουράριζαν στις πρώτες θέσεις των charts της εποχής για εβδομάδες. Οι δίσκοι τους αναβίωσαν πολλές φορές, ενώ από τις πιο γνωστές επιτυχίες τους είναι το «Τρελοκόριτσο», «Έξω απ' τον κόσμο», «Να μείνουμε πάντα παιδιά» κ.α.  

Σήμερα, το group απαρτίζεται από τους παλαίμαχους Τέρη Ιερεμία στα πλήκτρα και το τραγούδι, Κωστή Νικολόπουλο στην κιθάρα, Γιώργο Στρατή στα ντραμς και το νέο μέλος Γιάννη Σαρόγλου στο μπάσο και το τραγούδι, που αντικαθιστά τον αξέχαστο Μάικ Ροζάκη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το 2009.

 

 

Info:

Ώρα έναρξης προγράμματος: 10.00 μ.μ.

Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ με ποτό και 20 ευρώ στο τραπέζι

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, www.gialino.gr Λεωφόρος Συγγρού 143 Νέα Σμύρνη Αθήνα, τηλ: 2109315600, [email protected]