Πλημμύρισε θετική ενέργεια το ΟΑΚΑ

Η Amita Motion και 65.000 κόσμου γιόρτασαν για 11η συνεχή χρονιά την Ημέρα Θετικής Ενέργειας στο ΟΑΚΑ

LIFOTEAM 27.9.2016 | 14:10



Απόγευμα Παρασκευής 9 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ. Χιλιάδες άνθρωποι έχουν συγκεντρωθεί στο Τείχος των Εθνών ανυπομονώντας για το έναυσμα της πιο θετικής συναυλίας από τον Θέμη Γεωργαντά, τον Πρεσβευτή Θετικής Ενέργειας.


Όσο περνάει η ώρα το πλήθος όλο και πυκνώνει και τα χαμόγελα και οι αγκαλιές δίνουν και παίρνουν. Είναι η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2016 της Amita Motion και πώς να έλειπαν αυτά από μια τέτοια συνάντηση;
Περισσότεροι από 65.000 άνθρωποι έδωσαν και φέτος το «παρών» στη μεγαλύτερη μουσική γιορτή, που έχει γίνει πια θεσμός για την πόλη.


Αγαπημένοι, καταξιωμένοι και ανερχόμενοι καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής παρέλασαν από τη σκηνή του ΟΑΚΑ και τα έδωσαν όλα, σε ένα πάρτι που θα μείνει αξέχαστο.

 

Πλημμύρισε θετική ενέργεια το ΟΑΚΑ
Ο παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς


Το κοινό καλωσόρισε από τα decks ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος δίνοντας τη σκυτάλη στον Πρεσβευτή Θετικής Ενέργειας Θέμη Γεωργαντά που έδωσε το σήμα για να ξεκινήσει η συναυλία και το μεγάλο πάρτι που κράτησε μέχρι αργά το βράδυ.


Ο Μύρωνας Στρατής ανέβασε τη θετική διάθεση στα ύψη, η Demy έδωσε μοναδικό ρυθμό στη σκηνή μαζί με τον OGE και την Charis Savva, ενώ το δικό του μήνυμα θετικής ενέργειας έστειλε από τη σκηνή και ο Claydee.


Τα πιο positive vibes σκόρπισε με την εμφάνισή της και η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα, που μαζί με τις Μέλιsses επιφύλαξαν στους fans μια συνεργασία-έκπληξη.

 

Πλημμύρισε θετική ενέργεια το ΟΑΚΑ
Demy


Όμως οι εκπλήξεις δεν τελείωσαν εκεί. Η μοναδική Έλενα Παπαρίζου πρόσφερε μια εντυπωσιακή περφόρμανς και λίγο μετά μαζί με τους Playmen, την Demy, και τον Χρήστο Μάστορα ένωσαν τις φωνές τους και παρουσίασαν ένα ξεχωριστό live act.
Εκεί βρίσκονταν και οι REC, Mike, Αναστάσιος Ράμμος, Arva Κωνσταντίνος Φραντζής, Jimmy Gian, Άρης Μακρής, Στέλιος Λεγάκης, Josephine OGE, Radioact και ο Βαγγέλης Κακουριώρης, που ξεσήκωσαν το κοινό με τις επιτυχίες τους και τη θετική τους διάθεση.


Κορυφαία στιγμή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2016 της Amita Motion ήταν όταν ανέβηκαν στα decks οι #1 DJs στον κόσμο για το 2015, Dimitri Vegas και Like Mike, ανεβάζοντας τη διάθεση στα ύψη με τα beats τους. Το δίδυμο ελληνικής καταγωγής χάρισε στο κοινό μια μοναδική εμπειρία γεμάτη εκπλήξεις και ελληνικό χρώμα!

 

Πλημμύρισε θετική ενέργεια το ΟΑΚΑ
Χρήστος Μάστορας και Ελένη Φουρέιρα

 

Πλημμύρισε θετική ενέργεια το ΟΑΚΑ
Έλενα Παπαρίζου

 

Πλημμύρισε θετική ενέργεια το ΟΑΚΑ
Playmen

 

Πλημμύρισε θετική ενέργεια το ΟΑΚΑ
Dimitri Vegas και Like Mike

 

Πλημμύρισε θετική ενέργεια το ΟΑΚΑ

 


Ραντεβού του χρόνου!