The Randen

Οι The Randen δημιουργήθηκαν από τις στάχτες των Falling Wages. O ήχος τους είναι επηρεασμένος από το rock nʼ roll και τα εναλλακτικά είδη της ροκ. Με αφετηρία την ελευθερία έκφρασης που συμβολίζει για τους The Randen η ροκ μουσική, η μπάντα επεξεργάζεται ήχους που έχουν τεθεί σε «λήθη» επανατοποθετώντας τους στη σημερινή μουσική σκηνή.

https://www.facebook.com/TheRanden

Sandglass

Η ιδέα του Sandglass (ex Fingers Crossed) γεννήθηκε για τις ανάγκες αυτού του live. Ο τροβαδούρος  Sandglass καλείται να καλύψει το κενό που άφησε ο ανεπανάληπτος Ray Pruit του Beverly Hills και ως εκ τούτου να ερμηνεύσει τα downtempo τραγούδια του.

Phil Diamond

O Phil Diamond (ΤΗΕ ΒΕΤ, ex Travel Mind Syndrome) βαδίζει στα μονοπάτια του singer-songwriter με οδηγό την ιδιαίτερη εκφραστικότητα της φωνής του και επιρροές που συνδυάζουν όλα τα είδη της rock έκφρασης από το εναλλακτικό grudgerock μέχρι την μελωδική soul. Οι επισκέπτες του six d.o.g.s, την Τετάρτη 10 Ιουλίου, θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τον Phil Diamond ζωντανά στη σκηνή, όπου θα παρουσιάσει στο κοινό, για πρώτη φορά, νέους ήχους, στίχους και μελωδίες.

https://soundcloud.com/phildiamond-1/sets/phil-diamond

ΠΟΤΕ10/07/2013 - 10/07/2013
ΠΟΥ6 D.O.G.S.
Οδηγός Μουσικής