Tape Five 5tet

Ένα Lounge party, γεμάτο με τη ζωντάνια της Swing, την αισθητική της Jazz και τη δυναμική των Electro στοιχείων.

LIFOTEAM 14.11.2013 | 00:00

Το πολυπολιτισμικό έργο που εμπνεύστηκε ο παραγωγός και τραγουδοποιός Martin Strathausen και του έδωσε πνοή με τη βοήθεια μιας εξαιρετικής ομάδας διεθνώς αναγνωρισμένων μουσικών. Μέσα από δισκογραφικά συμβόλαια που ξεκινούν από την Αμερικήκαι καταλήγουν στην Ασία, οι Tape Five μετρούν πλέον περισσότερες από 120 συμμετοχές σε μουσικά compilations ανά τον κόσμο.

Ξεκινώντας με τις συνομιλίες του κλαρινέτου και της τρομπέτας, δοσμένες με μια Οσκαρική ατμόσφαιρα εμπνευσμένη από τους Louis Armstrong, Gene Krupa, Josephine Baker, Benny Goodman και καταλήγωντας σε ένα ατελείωτο Electro-swing πάρτυ υψηλών προδιαγραφών.

Το πρώτο μέρος του τρίτου άλμπουμ των Tape Five με τίτλο "Tonight Josephine!" είναι ένα ακόμη ρετρό - αφιέρωμα σε διάφορες πτυχές της Χρυσής μουσικής εποχής των 20's. Μοιάζει με μια εναλλακτική προσέγγιση μιας παλιάς, ποιότικής ασπρόμαυρης ταινίας. Στο δεύτερο μέρος του δίσκου, ταξιδεύουμε πίσω στο παρόν με πιο χαλαρούς Jazz ήχους. Ακούμε αγαπημένα remixes των 80's παιγμένα με τον ιδιαίτερο electro-swing τρόπο που έχει κάνει τους Tape Five μοναδικούς και καταλήγουμε στον ηχητικό υπνωτισμό που προκαλεί ο balkan ήχος του κλαρινέτου στο "Alcazar".

Τη βραδιά θα ανοίξουν οι Penny & The Swingin' Cats.

ΠΟΤΕ14/11/2013 - 14/11/2013
ΠΟΥGAZARTE
Οδηγός Μουσικής