10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

The LiFO team, 23.3.2018 | 12:13

Carl Craig

Ο συνεχής πειραματισμός και η εμμονή με τον φουτουρισμό χαρακτηρίζουν τη δουλειά του οραματιστή Craig που έχει προταθεί για βραβείο Grammy και αποτελεί έναν από τους μύθους της ηλεκτρονικής μουσικής. O κορυφαίος της techno σχολής του Ντιτρόιτ δεν διστάζει να συνδυάσει τον ηλεκτρονικό ήχο με την κλασική μουσική ή την τζαζ αλλά και να βρίσκεται μουσικά με καλλιτέχνες με afrobeat, reggae και indie υπόβαθρο.

23/3, Steam Athens, Ευρυμέδοντος 3, Αθήνα, 00:00, εισ.: 15 ευρώ

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

 

 

Strap-on Unicorns: Σαν να μπαίνει η άνοιξη

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Strap-on Unicorns

 

Οι Strap-on unicorns παρουσιάζουν ένα ανοιξιάτικο πάρτι στο Death Disco. Μαζί τους θα είναι και οι drag queens Zackie Oh και Vanessa Cardui. Electronica, synth pop, electro porn, uptempo, techno, trash, rap rave, R&B μουσικές επιλογές από Rrose Sélavy και Irini Karaoglou. Special guest η Lena Kouvela και η Reiko Psema.

23/03, Death Disco, Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου, Ψυρρή, Ώρα: 23:30, Είσοδος Ελεύθερη

 

 

ClubKid vs Chevy

Ο ClubKid επιστρέφει για το καθιερωμένο μηνιαίο του residency στην Cantina Social. Αυτή τη φορά προσκαλεί στο booth τον καλό του φίλο και συνεργάτη Chevy (Needless, six d.o.g.s.) για άλλη μία house & disco ολονυχτία.

23/3, Cantina Social, Λεωκορίου 8, Ψυρρή, Ώρα: 22:00, Είσοδος Ελεύθερη

 

 

Vault 88: Slam

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Ο Stuart McMillan και o Orde Meikle.

 

Οι Stuart McMillan και Orde Meikle ξεκινησαν από την underground house σκηνής της Γλασκώβης αλλά στις μέρες μας να θεωρούνται ένα καθαρόαιμο techno act. Οι club βραδιές τους 'Pressure' και 'Return To Mono' στο Sub Club της Γλασκώβης ξεχωρίζουν.

 

Με το τελευταίο, πέμπτο άλμπουμ τους 'Reverse Proceed' αλλά και τα πρόσφατα remixes τους συνεχίζουν να αποδεικνύουν την αξία τους. Μαζί τους στο booth o Jerm των Analogue, ο resident του Vault 88 Cirkle και οι Invisible People.

23/3, 6 d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Ώρα: 00:00, εισ.: 12- 15 ευρώ

 

 

Banana Boys Traditional

Οι party makers με σήμα κατατεθέν τη μπανάνα γιορτάζουν την 25η Μαρτίου στο Booze. Στις μουσικές επιλογές ο ClubKid και ο Dimitris Sotiriou.

24/3, Booze Cooperativa, Kολοκοτρώνη 57, Ώρα: 23:00

 

 

Lollipop: 33 years of hits

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
JohnJohn Papadopoulos

 

Στο καινούργιο queer πάρτι της πόλης μουσική διαλέγει ο JohnJohn Papadopoulos (από την επιτυχημένη ομάδα Banana Boys). Τα dj set του ξεχωρίζουν γιατί, αν και δεν καταφεύγει στις εύκολες mainstream επιλογές, κάνει τον κόσμο πραγματικά να χορέψει.

24/3, Bequeer, Κελέου 10, Ώρα: 00:00, Εισιτήριο: 5 ευρώ

 

 

Kormoranos: Avalon Emerson

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Avalon Emerson

 

Ο Κορμοράνος και το six d.o.g.s φέρνουν στην Αθήνα την ανερχόμενη DJ και παραγωγό της techno Avalon Emerson. Οι κυκλοφορίες και οι live εμφανίσεις της ξεχωρίζουν για την έμφαση που δίνουν στη λεπτομέρεια και στη μελωδία.

 

Με πολλά EPs και singles σε εταιρείες όπως οι Icee Hot και Spring Theory, remixes σε ονόματα όπως οι HNNY, Bwana, Slowdive και η Λένα Πλάτωνος και αλλεπάλληλες περιοδείες σε όλο τον κόσμο, η Emerson γίνεται όλο και πιο περιζήτητη. Μαζί της οι Bill Kouligas, Noff Weezy, Blue Lagoon & Body Double.

24/3, 6 d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, 00:00, εισ.: 7-10 ευρώ

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

 

 

Revolt! Five Years

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Dj Sprinkles

 

Το Σάββατο 24 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο από τα δύο εορταστικά πάρτι για τα πέντε χρόνια ζωής του Revolt! με προσκεκλημένη για πρώτη φορά στην Ελλάδα την ξακουστή deep house περσόνα της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής, τον αμερικανό Dj Sprinkles aka Terre Thaemlitz.

 

Τον Dj Sprinkles  θα πλαισιώνουν οι: K.atou και Mr. Roussos, μαζί με τον selector Mint ++, ο οποίος θα ανοίξει τη βραδιά.

24/3, Temple Athens, Ιάκχου 17, Ώρα: 00:30, εισ.: 12- 15 ευρώ

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

 

 

Deep Phase: Rob Hes, Mikee, Nick A, St. M

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Rob Hes

 

Ο ανερχόμενος djs και παραγωγός της techno σκηνής, ο Ολλανδός Rob Hes έρχεται στην Αθήνα. Ο ήχος του μπορεί να χαρακτηριστεί ως ακατέργαστος και δυναμικός.

 

Με τις πρόσφατες κυκλοφορίες στη «SCI + TEC» του Dubfire, την «Tronic» του Christian Smith, την περίφημη «Bedrock» και την επερχόμενη κυκλοφορία του στην «Senso» του Oliver Huntemann, προσελκύει όλο και περισσότερα βλέμματα.

24/3, Steam Athens, Ευρυμέδοντος 3, Αθήνα, Ώρα: 00:00, εισ.: 10 ευρώ

 

 

BlackBox / Blakaut Album Release Party

Το concept event του Χρήστου Αγγελόπουλου επιστρέφει μετά το πρώτο sold out event του φθινοπώρου με καλεσμένο τον Blakaut σε live dj set και παρουσίαση της νέας του δουλειάς "Συσκότιση".

 

Μαζί του στα decks ο Γιώργος Μωραΐτης και ο Χρήστος Αγγελόπουλος σε ένα ειδικά σχεδιασμένο για τo event dj set με acid, old school ebm, post punk, gothdisco & minimal synth μουσικές

24/3, Crust, Πρωτογενους 13, Ώρα: 23:00

Οδηγός Διασκέδαση