10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LiFO.gr

The LiFO team, 26.10.2018 | 13:45

9 years six dogs w/ Andy Butler

To six d.o.g.s έχει γενέθλια και τα γιορτάζει με ένα μεγάλο πάρτι και καλεσμένo τον Andy Butler από τους Hercules & Love Affair.

 

Ο Butler δημιούργησε το πρότζεκτ επειδή η φίλη του Anohni –τότε Antony Hegarty από τους Antony and the Johnsons– επέμενε να τραγουδήσει το «Blind» και να συνεργαστεί μαζί του. Το κομμάτι κυκλοφόρησε από την DFA και έγινε τεράστια επιτυχία το 2008. Από τότε έχει βγάλει 4 άλμπουμ, με τελευταίο το περσινό «Omnion».

 

27/10, 6 d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, 23:00, εισ.: 7 ευρώ

 

 

Kormoranos Party

O Κορμοράνος επιστρέφει στον αίθριο χώρο του Πραξιτέλους για ένα φθινοπωρινό πάρτι με μουσική από τους: Blue Lagoon, Andreas Palmer, Dj Not I και Carina.


26/10, Praxitelous Bar, Πραξιτέλους 33, 23:00, Είσοδος ελεύθερη

 

 

Modular Expansion: Alexander Kowalski

 

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Alexander Kowalski


Η δισκογραφική εταιρεία Modular Expansion υποδέχεται τον παγκοσμίου φήμης Βερολινέζο Alexander Kowalski, αγαπημένο του αθηναϊκού κοινού και γνωστό από τις κυκλοφορίες του στη Mord, Kanzleramt και τις συνεργασίες του με Dave Gahan των Depeche Mode, Fritz & Paul Kalkbrenner, IAMX, Agoria, Joris Voorn, Surgeon, Len Faki, Monika Kruse, Der Dritte Raum, Kevin De Vries και πολλούς άλλους.


26/10, Wave, Ηρακλειδών 61, Αθήνα, 24:00, εισ.: 8 ευρώ

 

 

9 Years Cannibal Radio: Dasha Rush

 

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Dasha Rush


Μια μέρα πριν τα ένατα γενέθλια του six d.o.g.s, το Gig Space φιλοξενεί τα ένατα γενέθλια του Cannibal Radio και μαζί τη Dasha Rush, με δυνατές κυκλοφορίες σε labels όπως τα Sonic Groove και Raster Noton.


Την Dasha θα πλαισιώσουν δύο B2B: η K.atou με τον ιδιοκτήτη του Habeat Records, Mackenzie και ο Mr.Μ, συνιδρυτής του Cannibal Radio και των Analogue, με τη Rena. Σε closing rave καθήκοντα ο Simos Ares, συνιδιοκτήτης του Cannibal Radio.


26/10, 6 d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, 24:00, εισ.: 10 ευρώ

 

 

Iro (Express Skopelitis)

 

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Η disco και soul enthusiast Iro.


Το νέο χειμερινό μπαρ της ταράτσας του Bios ξεκινά μία σειρά από εκλεκτικά μουσικά DJ sets με ξεχωριστούς καλεσμένους κάθε βδομάδα. Tην Παρασκευή 26 Οκτωβρίου υποδέχεται την disco και soul enthusiast (και ½ του Dj δίδυμου, Express Skopelitis), Iro.


26/10, Bios, Πειραιώς 84, Γκάζι, 21:30, Είσοδος ελεύθερη

 

 

Chevy & DiscoJuice

Ο Chevy είναι resident DJ και συνδιαχειριστής της μουσικής πλατφόρμας / mobile party Needless αλλά και resident DJ του six d.o.g.s, μεταξύ άλλων. Τη φετινή σεζόν θα παίζει μια φορά το μήνα στο υπόγειο του Crust. Το μενού θα έχει χορευτική, ηλεκτρονική μουσική με fusion χαρακτήρα.


Ο πρώτος συμπαίχτης της σεζόν είναι ο DiscoJuice ή αλλιώς Δημήτρης Μουζάκης, το 1/2 των DJ ντουέτων Parallel Sensations και Express Skopelitis, γνωστός και απο το project wemustbeinlove.


26/10, Crust, Πρωτογένους 13, 23:30, Είσοδος ελεύθερη

 

 

Halloween Fest

 

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Τα φαντάσματα της Loo (a.k.a. Marilena Orfanou) και της Gina, αποχωρίζονται για λίγο την μπάντα Someone Who Isn't Me.


Τα φαντάσματα της Loo (a.k.a. Marilena Orfanou) και της Gina, αποχωρίζονται για λίγο την μπάντα Someone Who Isn't Me, και αναλαμβάνουν τη μουσική στο Spinster, για την πιο μυστικιστική βραδιά της χρονιάς.


27/10, Spinster, Ικτίνου 3, Ομόνοια, 22:00, Είσοδος ελεύθερη

 

 

Deep Phase: Manuel De La Mare

Ο Ιταλός dj και παραγωγός Manuel De La Mare, βραβευμένος από το beatport ως «Best remixer of the year» και δημιουργός της άκρως επιτυχημένης δισκογραφικής 303Lovers, έρχεται στην Αθήνα για ένα 3ωρο set ακροβατώντας ανάμεσα στις παρυφές της tech house και techno.


27/10, Steam Athens, Ευρυμέδοντος 3, Αθήνα, 24:00, εισ.: 10 ευρώ

 

 

Mad Club for a night

 

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Το θρυλικό Mad Club επιστρέφει για μια μόνο βραδιά στο υπόγειο του Ρομάντσο.


Στις αρχές τις δεκαετίας του '70 δημιουργείται το πρώτο rock club "The Trip". Ταξιδεύοντας στο μουσικό ρεύμα της εποχής και ακολουθώντας τις νέες μουσικές τάσεις στις 12 Απριλίου 1980 το Trip προσαρμόζεται στα νέα μουσικά δεδομένα.


Mad Club: το πρώτο όρθιο club, λευκό με neon lights, πάτωμα σκακιέρα μαύρο άσπρο, punk και rock έως το τέλος του '90. Το 1991 το Mad αναγιεννιέται και παρουσιάζει τη νέα μουσική Αγγλίας και Αμερικής με έμφαση στην βρετανική σκηνή του Madchester.

 

Το θρυλικό Mad Club επιστρέφει για μια μόνο βραδιά στο υπόγειο του Ρομάντσο. Στα decks: DJ Pascal-Xristos Milios.

 

27/10, Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα, 23:30, Είσοδος ελεύθερη

 

 

Kafka takes notes

To μπαρ στη ταράτσα του Βios υποδέχεται την Κατερίνα Καφεντζή (Kafka) σε ένα από τα σπάνια και εκλεκτικά σετ της.

 

H Κατερίνα Καφεντζή, ραδιοφωνική παραγωγός, διευθύντρια προγράμματος σε μερικά από τα πιο σημαντικά ραδιόφωνα της πόλης, selector, curator. Επικοινωνεί άμεσα με το κοινό της μέσα από το προσωπικό της πρότζεκτ Kafka takes notes στο Facebook, όπου μοιράζεται γενναιόδωρα τις σκέψεις της, μουσικά διαμαντάκια και ό,τι ανακαλύπτει και μπορεί να την ενθουσιάζει.


27/10, Bios, Πειραιώς 84, Γκάζι, 22.00, Είσοδος ελεύθερη

Οδηγός Διασκέδαση