10 πάρτι για το τριήμερο

Οι επιλογές του LIFO.gr

LifO Newsroom 11.3.2016 | 12:38

 

10 πάρτι για το τριήμερο

 

Be Uncensored & Elektrika w/ SNTS

Η ομάδα Be uncensored σε συνεργασία με την Elektrika, παρουσιάζουν τον ανερχόμενο DJ και παραγωγό SNTS, γνωστό από τις κυκλοφορίες του τόσο στην ομώνυμη δισκογραφική ετικέτα που διατηρεί όσο και από τις κυκλοφορίες του σε labels όπως η Horizontal Ground και η Edit Select Records. O SNTS είναι μια μυστηριώδης και εμβληματική φιγούρα της Βερολινέζικης techno σκηνής. Ανώνυμος και αινιγματικός βομβαρδίζει τα decks με το ιδιαίτερο, σκοτεινό και βαρύ στυλ που διέπει τα dj sets του. Την βραδιά θα πλαισιώσουν oi Be uncensored dj's και ο Cirkle.

11/3, Six D.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, μετά τα μεσάνυκτα, είσοδος: €8

 

Delano Smith

Ο διάσημος DJ από το Ντιτρόιτ στα decks του Steam Club για μία βραδιά, την Παρασκευή 11 Μαρτίου.

11/3, μετά τα μεσάνυχτα, Steam Athens, Ευρυμέδοντος 3, Γκάζι.

 

Rhadoo

10 πάρτι για το τριήμερο
Εικονογράφηση: Ατελιέ/ LIFO

 

Για μια ακόμη φορά ο Rhadoo αναλαμβάνει τη μουσική στο six d.o.g.s. Ο DJ, remixer και παραγωγός από τη Ρουμανία επιστρέφει στο στενό της Αβραμιώτου και ετοιμάζει ένα σετ με επιλογές από deep, dubby house, μέχρι σύγχρονη techno. Μαζί του o Anestie Gomez και ο Mr. Roussos.

12/3, 23:55, six d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, είσοδος: €8-10.

 

Carnival Edition

Οι YSP!WSY! προσκαλούν τους Mndl & March (Not Sober parties) και τον Jesse Onix και προσκαλούν όλους να ντυθούν και να στολιστούν για να το γιορτάσουν όπως πρέπει.  Θα παίζουν alternative / electro / hip hop / rap / trap / edm  και σούπερ ξεφτυλίκια.

12/3, Studio 24, Δεκελέων 26, Γκάζι, είσοδος: €4  με μπύρα.

 

10 πάρτι για το τριήμερο
Φωτό: SOOC

 

Masque Episode

Από Pussy Cat Dolls, Beyonce, ASAP ROCKY ,50 Cent, Silento, Skrillex, LMFAO και RHCP με ολα τα Party Anthems μαζί απο το 1980 ως σήμερα θα αναλάβουν οι Young, Display, Robin και Skaterboi για την *MASQUE* ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Hangover ! Για πρώτη φορά στην Αθήνα, το Masque Episode θα λάβει χώρα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Studio 24, το νέο Alternative Club στο Γκαζι ! Τον χωρο θα τον πλαισιώσουν οι ,1 μέτρο Discoball , Vintage καναπέδες και καθρέπτες, Stage, Drinking Games Bar και για τα κορίτσια που θέλουν να είναι στην τρίχα, θα λειτουργίσει ο χώρος Beaute.(το ίδιο ισχύει και για τα αγόρια, χωρίς παρεξηγηση!)

13/3, Studio 24, Δεκελέων 26, Γκάζι, είσοδος: 6 με ποτό.


80's Zombie Thriller Party 2016

10 πάρτι για το τριήμερο
Εικονογράφηση: Ατελιέ/ LIFO

 

To μεγαλύτερο αποκριάτικο πάρτι της πόλης επιστρέφει και τρομάζει για τέταρτη χρονιά, το Σάββατο 12 Μαρτίου. Το #zombiethrillerparty είναι ο ετήσιος, αθηναϊκός χορός τεράτων, μια συνάντηση με μπόλικο ρομάντζο, αηδία και προσκεκλημένους την αφρόκρεμα των απέθαντων πλασμάτων. Κάθε χρόνο, με trick or treat παιχνιδιάρικη διάθεση και αγάπη για την ποπ κουλτούρα. Μετά το Zombie Walk στο Σύνταγμα.

12/3, 7 Times, Μιαούλη 13, Μοναστηράκι, 8μ.μ., είσοδος: 6  με κρασί, μπύρα ή αναψυκτικό. 

 

Ξεφτίλισον The Party # Carnival Edition

Το μοναδικό στο είδος του αυτή τη φορά ΜΑΣΚΕ! Μουσικές ο Bazinga όπως δεν τον έχετε ξανακούσει. Το μαρτυράει και ο τίτλος της εκδήλωσης. Από Ελληνικά 80'ς , 90'ς Disco, Λαϊκά, Σκυλάδικα, Τσιφτετέλια, Ηπειρώτικα, Τσάμικα και και ΤΕΛΑΠΟΝΓΚΟ και ΤΕΛΑΠΟΝΓΚΟ!

12/3, White Noise, Ευμολπιδών 20, Γκάζι, είσοδος ελεύθερη

 

10 πάρτι για το τριήμερο

 

Warehouse Carnival party

Η ομάδα με τα πολυσυζητημένα party στον Λυκαβηττό επιστρέφει με άσχημες διαθέσεις. To Athens Drunks Crew, μια μεγάλη παρέα από party animals με αγάπη για τα street party, σε χώρους της Αθήνας συνεχίζει σε ένα Warehouse Carnival party με Live Show. Circus theme και 4 Dj's από τις 23:00 ως το πρωί με ηλεκτρονικούς ήχους. Στα decks οι resident Eazy, Stark με καλεσμένους τους ΝΤΕΙΒΙΝΤ (eskimo recordings, Εν λευκώ 87,7) και Wrapped In Plastic.

12/3, Χυτήριο, Ιερά Οδός 44, Γκάζι, 11μ.μ. είσοδος: €5 με μπύρα.

 

Aerobics Maske

Την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, η Ινώ Μέη σας υπόσχεται το πιο εορταστικό και «αερόβιο» party στο εξωτικό TIKI. Το Aerobics Μασκέ Vol 2 είναι καταδικασμένο να μείνει στην ιστορία όπως συνέβη με το Vol 1. Τιμητική θα έχουν τα γυαλιστερά κολλάν, οι γκέτες, τα ποδηλατικά σορτσάκια, τα sweatbands σε χέρια και κεφάλια, τα αθλητικά παπούτσια σε φλούο χρώματα, τα τρυπητά φανελάκια, τα κορμάκια κ.ο.κ. Θα ακουστεί ό,τι χορεύεται «αερόβια» από τη δεκαετία του '50 και μετά, με έμφαση στα 90s & στα 80s.

13/3, Tiki Athens, Φαλήρου 15, Κουκάκι, 10μ.μ., είσοδος ελεύθερη.

 

Trash n' Strass 

10 πάρτι για το τριήμερο

 

Για άλλη μια φορά μέσα από χρυσόσκονες, έρωτες και πούπουλα ξεπετάγονται ο Τέρης Χρυσός, η Μadonna, ο Μichael Jackson, ο Πασχάλης, ο Σταμάτης Γαρδέλης, η Μπέσυ Αργυράκη, ο Γιάννης Φλωρινιώτης, η Πέπη Τσεσμελή και όλες οι προσωπικότητες που επηρέασαν το στυλ δεκαετιών, σε ένα πάρτι χωρίς αρχή, μέση και τέλος.
Η Trash n' Strass team παρουσιάζει το πιο trash μασκέ πάρτι εμπνευσμένο από την cult και trash κουλτούρα των 80s.
Από τα κλασικά θέματα της χρυσής εποχής της ντίσκο και τον  παροξυσμό της ελληνικής ποπ της δεκαετίας του 80 και του 90, μέχρι την ψυχεδέλεια των ελληνικών 60s.
Η Marla V και η Lego υπόσχονται ένα βράδυ χωρίς ενοχές και όρια.

12/3, Tesla Bar, Πειραιώς 84, Γκάζι, είσοδος ελεύθερη.

 

The Most Embarrasing 80’s Party Ever - The Carnival edition

Το πάρτι που εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί την πιο επιτυχημένη αλλά και πιο "καμμένη" αποκριάτικη επιλογή επιστρέφει πιστό στο ραντεβού του τη Κυριακή των αποκριών και σας υπόσχεται τα χειρότερα! Εξωφρενικές μεταμφιέσεις και 80's pop, 80's rock, 80's italo, 80's trash και οτιδήποτε μπορεί να παίξει ένα αποκριάτικο 80's party και να ντρέπεται για τον εαυτό του! Embarrassing dj's: Λεωνίδας Σκιαδάς & Πάνος Παναγιωτάκος

13/3, 11μ.μ., Death Disco, Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου, Ψυρρή, είσοδος: 5€ (με μπύρα/κρασί)

 

Mikael Delta

 

Ένα τρίωρο DJ set από τον Μιχάλη Δέλτα. O μουσικός επιλέγει μερικούς από τους καλύτερους ηλεκτρονικούς δίσκους των τελευταίων 25 χρόνων από την προσωπική του συλλογή και μοιράζεται κομμάτια που αποτέλεσαν βασικές του επιρροές. Στα decks τον συνοδεύουν η DJ Fo και ο Mr. Bios.

12/3, 23:00, Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, είσοδος: €8.