3 years Elektrika: Kobosil

O resident DJ του Berghain στο 6 d.o.g.s.

LifO Newsroom 1.2.2019 | 00:00

Το techno team των Elektrika συμπληρώνει τρία χρόνια ζωής και με αυτή την αφορμή παρουσιάζει τον resident DJ του Berghain, Kobosil. Μαζί του θα εμφανιστούν oι Cirkle, Zag και Andreas Zarmanis.

 

Γεννήθηκε το 1991 στο Βερολίνο και μυήθηκε στην techno στην πρώτη επίσκεψη του στο Berghain. 'Γύρω στα 17 έπαιζα ήδη House και Techno και είχα ακούσει μερικά πράγματα για το club. Πήγα για πρώτη φορά μόλις έκλεισα τα 18 και κατάφερα να μπω μετά από τρεις ώρες αναμονής στην ουρά. Εκείνο το βράδυ είπα στον εαυτό μου: θέλω να είμαι καλλιτέχνης σε αυτό το club, όχι απλός επισκέπτης. Τελικά γνώρισα τον nd_baumecker και κάποια άλλα μέλη του προσωπικού και παρά τη διαφορά ηλικίας εκπέμψαμε στην ίδια συχνότητα αμέσως".

 

Τα πρώτα releases του Kobosil, σε labels όπως τα Ostgut Τοn, Unteron αλλά και στην δικιά του RK, ταυτόχρονα με τα έντονα και σκοτεινά set του, τον καθιέρωσαν σαν έναν από τους πλέον ανερχόμενους DJs της σκηνής. Ακολούθησαν δουλειές μεταξύ άλλων στην δισκογραφική του Marcel Dettmann καθώς και το πρώτο προσωπικό και πολύ ενδιαφέρον album του με τίτλο 'We Grow, You Decline'.

ΠΟΤΕ01/02/2019 - 01/02/2019
ΠΟΥ6 D.O.G.S.
Οδηγός Διασκέδαση