4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

LifO Newsroom 20.6.2014 | 15:35

 

Και 2 για την Παρασκευή

 

Αθήνα - Βαλέρα

 

 

Μια περφόρμανς ηλεκτρονικής μουσικής, που συνδέει τους Αθηναίους Brooding Side Of Madness, Unsample και DarkStar83 μέσω διαδικτύου με τον λατινοαμερικάνο Eidoscognito, από τη πόλη Valera της Βενεζουέλα!

Bios Ρομάντσο [Αναξαγόρα 3-5], Παρασκευή 20 Ιουνίου

 

Pagal / i:Diom /Mackenzie

 

 

Ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ρουμάνικης dance σκηνής, o Pagal, εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, στο Astron. Μαζί του οι i:Diom και Mackenzie

Astron [Τάκη 3, Ψυρρή] Παρασκευή 20 Ιουνίου

 

Phonograph presents Jus Ed

 

 

Το Ελληνό-Βερολινέζικο label Phonograph σε ένα event που σίγουρα θα συζητηθεί φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της Αμερικανικης Underground House σκηνής, τον σπουδαίο Jus Ed. Μαζί του οι Dj Kyros, Stratos και Arara.

Maze [Ορφεώς 182, Βοτανικός] Σάββατο 21 Ιουνίου με είσοδο 8-10 ευρώ 

 

 


Intersonik 5 years party

 


Tο Ιntersonik net radio γιορτάζει 5 χρόνια λειτουργίας και δημιουργίας με ένα open air party. Από τις 9 το βράδυ οι παραγωγοί του Ιntersonik εναλλάσσονται στα decks αποδίδοντας το πολυσυλλεκτικό και εκλεκτικό μουσικό του ύφος.

Some Bizarre [Σοφοκλέους 7- 9] Σάββατο 21 Ιουνίου

 


Looking for Johnny - The legend of Johnny Thunders

 

 

Η Nina Antonia, επίσημη βιογράφος του Johnny Thunders είναι καλεσμένη της Tbmr Records. Θα διαβάσει ζωντανά απόσπάσματα του βιβλίου της  “Johnny Thunders – In Cold Blood” και θα υπογράψει αντίτυπα. Θα ακολουθήσει πάρτι με μουσικές από τους  Rankin Johnny (THC Sound System) και Haris G (The Ducky Boyz).

 

Tiki [Φαλήρου 15, Κουκάκι] Σάββατο 21 Ιουνίου

 

The Crow Night

 

 

Μια βραδιά αφιερωμένη στο διάσημο κόμικ «Το Κοράκι». Θα παιχτεί μουσική από το σάουντρακ της ταινίας, θα γίνουν προβολές, κ.α. Μουσική από τον Curehead.

 

Skullbar [Ιπποκράτους και Λ. Κατσώνη 11], Σάββατο 21 Ιουνίου