4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

LifO Newsroom 24.4.2015 | 13:08

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Και 3 για την Παρασκευή!

 

Masturdating in Komma

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Πόσες φορές μετάνιωσες που δεν βγήκες από το σπίτι επειδή απλά δεν είχες παρέα; Πόσες φορές θέλησες να φορέσεις το αγαπημένο σου τισέρτ, τα αγαπημένα σου σνίκερς, να βγεις έξω για να κεράσεις ενα ποτό τον εαυτό σου και να τα σπάσεις ακούγοντας καταπληκτική μουσική; Την Παρασκευή 24 Απριλίου έλα στο 1o Masturdating* Party στο Komma Bar. Οι μόνοι, οι μόνες, αλλά και τα ζευγάρια απενεχοποιούν την απόλαυση του να βγαίνεις μόνος! Στα decks ο Δημήτρης Μαυροκεφαλίδης από το MAD.

 

Komma [Μαυροκορδάτου 6, Εξάρχεια] Παρασκευή 24 Απριλίου

 

Dope D.O.D. in Athens

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Το crew αποτελείται από τους MC’s Dopey Rotten, Skits Vicious και Jay Reaper. Οι ρίζες του ξεκινούν από Αφρική και φτάνουν μέχρι την Αγγλία. Η μουσική τους είναι επηρεασμένη σαφέστατα από αμερικάνικους underground hip hop ήχους της δεκαετίας του ΄90, σε συνδυασμό με τα πιο σύγχρονα ευρωπαϊκά, ηλεκτρονικά ακούσματα όπως dubstep και drum n bass στα beats τους. Είναι πολλά υποσχόμενοι και ο βρώμικος ήχος τους είναι κάτι που δύσκολα θα ξεχάσουν τα αυτιά σας. Μετά το live πάρτι με DnB ρυθμούς μέχρι το πρωί.

 

Αρχιτεκτονική [Ελασιδών 6, Γκάζι] Παρασκευή 24 Απριλίου με είσοδο 15-50  ευρώ.

 

 

Amateurboyz + Chevy 

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Οι Amateurboyz είναι το DJ - δίδυμο του Σπύρου Πλιάτσικα και του Θοδωρή Δημητρόπουλου που εδώ και μια δεκαετία σχεδόν επηρεάζουν την underground σκηνή της Αθήνας, αναμειγνύοντας τέχνη, μουσική και ζωντανές εκδηλώσεις, σε διάφορους ανεξερεύνητους και σκοτεινούς χώρους της πόλης. Αυτή τη φορά μαζί τους ο Chevy.

 

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Παρασκευή 24 Απριλίου

 

Felizol’s Synth Porn 02

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Στο δεύτερο pocket party αφιερωμένο στην πορνογραφία του ηλεκτρονικού ήχου ο Felizol θα μιξάρει με όλους τους λάθος τρόπους τα παρεξηγημένα μιας άλλης εποχής με τα χορευτικά υβρίδια του σήμερα. Μedousa Ηouse που σε αφήνει μαρμαρωμένο στην ουρά μπροστά από το κορίτσι με την guest list, neon parthenon techno που σε αναγκάζει να κλείνεις τα μάτια σου κάθε φορά που αντικρίζεις την Ακρόπολη, riot disco για αυτούς που γεννήθηκαν αυστηρά το 1979.

 

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Σάββατο 25 Απριλίου

 

Nous Showcase w/ Karen Gwyer & Call Super

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Η ανεξάρτητη δισκογραφική Nous κατεβαίνει τα σκαλιά και καταλαμβάνει το υπόγειο του Ρομάντσο, για ένα μοναδικό showcase του label με καλεσμένους την Αμερικανίδα Karen Gwyer σε μια live εμφάνιση και τον Λονδρέζο DJ και παραγωγό Call Super σε ένα από τα φημισμένα DJ sets του! Μαζί τους θα εμφανιστούν οι Black Athena και ο Breakin Moves σε ένα back 2 back set.

 

Bios Ρομάντσο [Αναξαγόρα 3-5], Σάββατο 25 Απριλίου με είσοδο 5 ευρώ

 

In the Mood

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Το Blend υποδέχεται στην Ελλάδα δύο καλλιτέχνες για μια άκρως ηλεκτρισμένη performance. Η Nicole Moudaber και ο Paul Ritch, θα μοιραστούν το booth το τελευταίο Σάββατο του Απρίλη, στο "The Mood Night", ένα event βγαλμένο από τα μεγαλύτερα clubs του πλανήτη. Η Moudaber είναι το αγαπημένο «παιδί» του Carl Cox και η resident dj των εβδομαδιαίων parties του στο Space της Ίμπιζα. Στον αντίποδα, ο Paul Ritch με παραγωγές και performances που ξεχειλίζουν δυναμική όσο και αρμονία ήχου. Ο Γάλλος που εμφανίστηκε σαν «από μηχανής θεός» πριν 14 χρόνια στα underground μουσικά δρώμενα, χαράζει έκτοτε τη δική του ιδιαίτερη πορεία. Τους Nicole Moudaber και Paul Ritch στο Monastiraki Center θα συμπληρώσουν οι Resident Djs του Blend, Mikee και Μanolaco.

 

Monastiraki Center [Αγ. Ελεούσης 3, Μοναστηράκι] Σάββατο 25 Απριλίου με είσοδο 24-30 ευρώ

 

 

Athens Boogie Swingtastic Rock n’ Roll party #1

 

 

Οι Athens Boogie είναι μια χορευτική ομάδα στη καρδιά της Αθήνας. Έχει ως στόχο την προώθηση του χορού και της μουσικής Rock n'Roll και Swing, διαδίδοντας τις φιγούρες και την κουλτούρα της εποχής από το '20 έως το '50. Eνώνουν αυτά τα δύο είδη και το πάθος για χορό σε μια διαφορετική, διασκεδαστική εμπειρία. Την Κυριακή νωρίς το βράδι κατά τις 20.00, διοργανώνουν ένα πάρτι με τους The Yakety Yakes! Rock n' Roll, Rockabilly, Rhythm n' Blues και Doo Wop.

 

Bios Ρομάντσο [Αναξαγόρα 3-5], Κυριακή 26 Απριλίου