4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

LifO Newsroom 13.2.2015 | 12:11

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
 

 

Και 4 για την Παρασκευή. Το Σάββατο ανήκει στους ερωτευμένους!

 

 

PLAYGROUND pres. Petre Inspirescu  w/ Mṛ Roussos & Alex Dimou

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο


Ο Pedro, γνωστός στα δρώμενα της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής ως Petre Inspirescu, ξεκίνησε την καριέρα του ως Dj το 1999 στο πάλαι ποτέ φημισμένο Web Club, ενώ μόλις τέσσερα χρόνια μετά διεκδίκησε επάξια μια θέση ανάμεσα στους resident djs των περίφημων Circoloco και Dc10 στην Ιμπιζα. Με σκοπό να εκφράσει την προσωπική του έννοια της ηλεκτρονικής μουσικής και με βασικούς αρωγούς τους συνεργάτες και χρόνια φίλους του Rhadoo και Raresh, αποφασίζουν να δημιουργήσουν το δικό τους label που ακούει στο όνομα [a:rpia:r]. Μαζί του στα ντεκ ο  Mr. Roussos, κατά κόσμον Ρούσσος Σηφάκης. Επηρεασμένος από την soul, funk, disco και new wave συλλογή του πατέρα του, ανακάλυψε και εθίστηκε στον ήχο του Σικάγο και Ντιτρόιτ. Ένας ασταμάτητος συλλέκτης δίσκων της house και techno, έχει κερδίσει τη φήμη ως ένα από τα βασικά στοιχεία της ελληνικής χορευτικής μουσικής σκηνής. Και τέλος ο Alex Dimou, κατά κόσμον Αλέξανδρος Δήμου.

 

Dive [Δεκελέων 26, Γκάζι] Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου με είσοδο 10 ευρώ 

 

 

The Doors # Tribute Night

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Η Παρασκευή και 13 αφιερωμένη στους Doors. Ο Mr Mojo Rising με τα υπόλοιπα μέλη θα μας ταξιδέψουν πολλά χρόνια πίσω. Στην ψηφιακή λατέρνα ο Bazinga.

 

White Noise [Ευμολπιδών 20, Γκάζι] Παρασκευή 13 Ιανουαρίου

 

 

Jonas Kopp w/ A. Metz + Mr. M + Jerm

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

O Jonas Kopp είναι αδιαμφισβήτητα ένας από του πιο αναγνωρισμένους techno παραγωγούς και περιζήτητους remixer της Νότιας Αμερικής. Η μουσική του καριέρα ξεκίνησε από τα δεκαεννιά του, όταν κυκλοφόρησε το πρώτο του CD με την ονομασία 'Area 64΄, ενώ δούλευε ως παραγωγός σε δημοφιλή ραδιοφωνικό σταθμό.  Εχει εμφανιστεί σε μεγάλα Festivals, όπως τα Sonar, ADE, Awakenings, Berlin Atonal αλλά και σε μερικά από τα πιο γνωστά clubs του κόσμου όπως τα Tresor, Berghain, Trouw, Razzmatazz, Monasterio, και Corsica Studios.

 

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Παρασκευή 13 Ιανουαρίου με είσοδο 8 ευρώ.

 

 

Seba & Con*Natural

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Ο Σουδός Seba θεωρείται ένας από τους κορυφαίους Drum'n'Bass παραγωγούς. Βγήκε στο προσκήνιο με την πρώτη του κυκλοφορία στην τότε παντοδύναμη Good Looking Records του LTJ Bukem και έκτοτε δεν κοίταξε ποτέ πίσω. Tα DJ Sets του εκτείνονται σε ολόκληρο το φάσμα του Drum'n'Bass. Ο Con*Natural, όπως ονομάζεται στην νέα εποχή της καριέρας του, μετά την λύση της εικοσαετούς συνεργασίας του με τον LTJ Bukem, μετά το χτίσιμο του ζωντανού θρύλου που άκουγε στο όνομα MC CONRAD, είναι ένας από τους πιο προικισμένους vocalists που έχει γνωρίσει ο πλανήτης. Μαζί τους οι: Cryogenics, Junior SP., Boycott.

 

Casa Bostani [Λεωφ. Αλεξάνδρας 34, Πεδίον του Άρεως] Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου με είσοδο 10 ευρώ.

 

 

Ben UFO w/ Runner + Zorz

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Όπως ακριβώς λέει και το Resident Advisor, που κάθε φορά τα τελευταία χρόνια κατατάσσει τον Βρετανό DJ. όλο και πιο ψηλά στην Top-100 λίστα του – χρίζοντάς τον έβδομο για το 2014: "ο Ben UFO, ο αντι-ήρωας crate-digger, καλλιεργημένος και πάντα γλυκομίλητος, είναι μίλια μακρυά από το πρότυπο του star DJ. Η εμμονή του συνιδρυτή της Hessle Audio να βρίσκει και να παίζει φοβερούς δίσκους στα DJ sets του, τον έχει αναδείξει ως έναν από τους πιο καταλυτικούς taste makers της ηλεκτρονικής μουσικής εκεί έξω.

 

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Σάββατο 14 Φεβρουαρίου με είσοδο 8 ευρώ.

 

Πριόνια

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Είναι η μέρα που πονάνε όσοι αγαπάνε. 14 Φλεβάρη, όπως λέει και ο μέγας αοιδός, Μιχάλης Ρακιντζής. Είστε χωρισμένοι; Είστε μπάκουροι; Είστε ερωτευμένοι; Οι τελευταίοι να πάτε αλλού! Τα ΠΡΙΟΝΙΑ είναι ένα party λαϊκο-pop σπαραγμού, με επική μελούρα και τις πιο σάπιες power ballads όλων των εποχών. Εκεί όπου ο Τζο Ντασέν συναντά τη Μπόνι την Τάιλερ κι όλοι μαζί βροντοφωνάζουν «στάσου, μύγδαλα»! Μουσική ο Ηλίας Φραγκούλης που δημιούργησε ακόμη ένα project απαράμιλλου κανιβαλισμού.

 

Bios [Πειραιώς 84], Σάββατο 14 Φεβρουαρίου

 

 

Culoe De Song

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Στα πλαίσια της καινούριας του περιοδείας για το νέο έτος, στα δημοφιλέστερα venues και φεστιβάλ του κόσμου, ο Culoe De Song μας επισκέπτεται για ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι, με το δικό του μοναδικό τρόπο με house μουσικές. Το Νoτιοαφρικανό star πλαισιώνουν οι resident djs της Global Fantasy, Dj Angelo & Da Mike.

 

Dybbuk [Λουκιανού 6, Κολωνάκι] Σάββατο 14 Φεβρουαρίου

 

 

Den Harrow w/ 23rd Underpass

 



Ο Den Harrow, ένα project-θρύλος της Italo Disco μουσικής σκηνής και γενικότερα της δεκαετίας του ΄80, θα βρίσκεται ξανά στην χώρα μας για μία και μοναδική live εμφάνιση κατά την διάρκεια της οποίας θα ακουστούν οι μεγαλύτερες και πιο χορευτικές Italo Disco επιτυχίες του! Εδώ και 30 χρόνια ενεργής παρουσίας ανα τον κόσμο τόσο με προσωπικές live εμφανίσεις του όσο και ως guest στα μεγαλύτερα και πιο γνωστά Italo Disco / 80's festival, ο Den Harrow έχει έναν ξεχωριστό τρόπο να ξεσηκώνει το κοινό του τραγουδώντας live όλες τις μεγάλες επιτυχίες του όπως το "Mad Desire", "Bad Boy", "Future Brain", "Don't Break My Heart", "Day by Day", "Catch the Fox", κλπ. Μαζί του θα έχουμε την χαρά να απολαύσουμε live ως opening act, τους "δικούς" μας 23rd Underpass, το πολλά υποσχόμενο Italo Disco project του Κώστα Ανδριόπουλου.


Death Disco [Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου] Σάββατο 14 Φεβρουαρίου με είσοδο 17 ευρώ.