4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

LifO Newsroom 3.7.2015 | 17:27

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
 

 

Και άλλα 3 για την Παρασκευή

 

Shhht Got Real

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
 

 

Οι residents των Not Sober Parties επιστρέφουν πίσω απο τα decks αυτή την φορά σε συνεργασία με τα STFU Parties για ένα καλοκαιρινό all around party εν ονόματι SHHHΤ GOT REAL.Με μουσικές απο hip-hop, house μέχρι trap,dubstep και techno ως τις πρωινές ώρες. Lineup : Postriper / MNDL (Mindless) / Pasquale/ March / Demar / Hardpan / Creeps.

 

Casa Bostani [Λεωφ. Αλεξάνδρας 34, Πεδίον του Άρεως] Παρασκευή 3 Ιουλίου με είσοδο 5 ευρώ

 

Russell Leetch

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
 

 

Το Big in Small υποδέχεται τον Russell Leetch των Editors σε ένα indie rock dj set. Μετά την περσυνή αποθέωση των Εditors από το αθηναϊκό κοινό, ο Russell επιστρέφει στα Νότια για να μας μυήσει στα μουσικά του ακούσματα. Σε ανάλογο μουσικό ύφος, ο Δημήτρης Χαρίσσης θα ανοίξει την βραδιά.

 

Mosaiko Cocktail Bar [Λαοδίκης 30, Γλυφάδα] Παρασκευή 3 Ιουλίου

 

 

Pepper Summer Party

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού,ο ραδιοφωνικός σταθμός σας περιμένει στο "νησί της Αθήνας", για χορό μέχρι τελικής πτώσης. "Let's Dance",υπό τους ήχους των παραγωγών του Pepper 96.6 DJ Spector, Yiannis Ayachak Kastanakis , DJ Snatch, Cosmas Develegas , Liana Mastathi , Panos Sourounis. Τη σκυτάλη στα decks θα πάρει το διάσημο ντουέτο από το Παρίσι Synapson που έκανε την εμφάνισή του στο πλευρό του The Avener στη Γαλλία, ενώ στο party θα προσθέσει grooves και breakbeats ο Blend Mishkin -από τους πιο ζωηρούς Έλληνες μουσικούς παραγωγούς. Από τα Dj set του πάρτι δεν θα μπορούσε να λείπει η soul funk queen της πόλης, Ιdra Kayne.

 

 Bolivar Beach Bar [Ακτή του Ηλίου, Άλιμος] Παρασκευή 3 Ιουλίου με είσοδο 8-10 ευρώ

 

 

Terry Francis

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Tο Blend υποδέχεται στον open air χώρο του SUB στο Βοτανικό τον διαχρονικό Βρετανό πρεσβευτή της tech και acid house και ισόβιου resident dj στο θρυλικό Fabric Club του Λονδίνου, Terry Francis. Η «ψυχή» των περιζήτητων underground Wiggle Nights και της Wiggle Records και δημιουργός σπουδαίων παραγωγών, όπως τα πρότυπα "Architecture" albums, επιστρέφει για ν' ανανεώσει το καλοκαιρινό ραντεβού του με τους Έλληνες clubbers. Θα μοιραστεί τα decks με τους residents του Blend, Mikee και Manolaco.

 

Sub [Ε. Πίσσα 91, Ν. Κόσμος] Σάββατο 4 Ιουλίου με είσοδο 14 ευρώ.

 

 

LE CIEL End Season 8 Ultimate J-Rock Party ATHENS Edition!

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Η τελευταία  βραδιά των Le Ciel  στην Αθήνα για αυτή την σεζόν κλείνει με ατελείωτο, non-stop J-Rock, Visual Kei, J-Goth & J-Metal στα decks από τον [room302] και την Jenny, τον μόλις 10 χρονών DJ HARU που επιστρέφει στα decks για να σας κάνει να χτυπηθείτε ανελέητα με το Metal surprise set του, αλλά και τον καλό μας φίλο και συνεργάτη Daemon Spade για ακόμα περισσότερη J-Rock! \m/ Το θέμα του cosplay είναι ελεύθερο! Μουσικά θα δοθεί βάρος στα requests σας και θα υπάρξει και J-Rock/Visual Kei KARAOKE happy hour! Και φυσικά δώρα.

Skullbar [Ιπποκράτους και Λ. Κατσώνη 11], Σάββατο 4 Ιουλίου

 

 

Lurid Music with Kezokichi

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Ο Kezokichi μένει μόνιμα στο Tokyo μετά από πολλά χρόνια διαμονής στο Λονδίνο. Έχει ιδρύσει τη δισκογραφική εταιρία Blindetonation και είναι ενεργό μέλος της live streaming μουσικής κοινότητας Dommune, που πολλοί ίσως γνωρίζετε από το ντοκιμαντέρ "Real Scenes" του Resident Advisor. Η μουσική του χαρακτηρίζεται ως dark disco. Στην εμφάνιση του στο Le Bain, ο πολύς Ivan Smagghe συμπεριέλαβε δυο κομμάτια της Blindetonation, καθώς επίσης το remix του Kezokichi στον Duncan Gray, συνεργάτη του Weatherall. Στην Αθήνα είναι καλεσμένος της Lurid Music.

 

Some Bizzare [Σοφοκλέους 7-9] Σάββατο 4 Ιουλίου

 

 

 

The Meet Market - Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων

 

 

Το Μeet Μarket του Ιουλίου, αυτό το σαββατοκύριακο, θα γίνει. Μεταξύ ενος χαοτικού πολιτικού κλίματος και του δημοψηφίσματος, πορευόμαστε προς τους μαγικούς κήπους του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, προς αναζήτηση λίγης ηρεμίας. Ανάμεσα στα δέντρα και τα λουλούδια και με θέα την Ακρόπολη θα στήθούν 40+ πάγκοι γεμάτοι με χειροποίητα προϊόντα απο ανεξάρτητους σχεδιαστές και παραγωγούς, για να τους επισκεφθουν όσοι θα έιναι στην Αθήνα, τουρίστες και επισκέπτες. Οπως πάντα θα παίζουν μουσική οι αγαπημένοι μας djs, στο κεντρικό ταμείο θα μπορείτε να παιξετε και να κερδίσετε εντελώς δωρεάν και φυσικά θα γινουν και διαδραστικά παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους. Αυτό το σαββατοκύριακο ειδικά το Meet Market δεν γίνεται για εμπορικούς λόγους. Γίνεται γιατι θέλουμε να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να προχωράμε...The Meet Market: Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας.


Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων [Ερμού 134, Θησείο] Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Ιουλίου