4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

LifO Newsroom 26.2.2016 | 12:50

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Deadbeat

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, η γλετzair, σε συνεργασία με το six d.o.g.s, διοργανώνει ένα μεταμεσονύχτιο πάρτι με καλεσμένο τον Καναδό παραγωγό Deadbeat. Μαζί του στο στενό της Αβραμιώτου θα βρίσκονται οι Lex, Nikolas Gale και Pan.

 

27/2, μετά τα μεσάνυχτα, six d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, είσοδος: €8.

 

 

James Lavelle

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Ένα ιδιαίτερο mix από τον δημοφιλή DJ και ηγέτη των UNKLΕ. Στο set του θα ακουστούν μερικά από τα πιο γνωστά κομμάτια της καριέρας του, όπως τα «Eye for an eye», «Rabbit in your headlights», «In a State» και «Heaven».


27/2, 23:00, Pixi, Ευμολπιδών 11, Κεραμεικός, είσοδος: €12.

 

Deep Phase presents FABIO FLORIDO

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο



Ως έφηβος ο Fabio Florido σπούδασε στην Ακαδημία " Giuseppe Verdi " στο Prato της Ιταλίας. Έχοντας περάσει το μεγαλύτερο μέρος της νιότης του σε νυχτερινά κλαμπ και φεστιβάλ σε όλη την Ευρώπη, διέδωσε την προσωπική του πινελιά πάνω στην μουσική και διασκέδαση, χτίζοντας σιγά σιγά και με το πέρασμα του χρόνου τις γνώσεις του και τώρα βιώνει το clubbing από πρωτο χέρι. Ο Fabio ανέλαβε τώρα τον έλεγχο της πίστας όπως ποτέ πριν και το 2014 έγινε resident του ENTER events στο Space Ibiza, με εμφανίσεις σε διεθνή events του ENTER.  Στα ντεκς επίσης, οι MIKEE, NICK A και ST. M.

 

27/2, 00:00, Stream, Ευριμέδοντος 3, Γκάζι, είσοδος: €10-12

 

FORF Presents : JUANPABLO & MORAH 



H Frigio Records είναι το πνευματικό δημιούργημα του Κολομβιανού καλλιτέχνη Juanpablo. Έχοντας ως έδρα τη Μαδρίτη, ο καλλιτέχνης αυτός αντλεί μουσική έμπνευση από την ζωή του, μεγαλώνοντας στη Μποκοτά, μετακομίζοντας στη Νέα Υόρκη όπου αγόρασε τα πρώτα του πικ απ και άρχισε τη συλλογή δίσκων καταλήγοντας να βελτιώσει τις ικανότητες του στη μίξη στο Μόντρεαλ και δημιουργώντας έναν αναπάντεχα μοναδικό ήχο. Μαζί του στα ντεκ ο Morah.

 

27/2, Astron Bar, Τάκη 3, Ψυρρή