4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

LifO Newsroom 18.3.2016 | 12:26

 

Και άλλα 2 για την Παρασκευή

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

 

Π14

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Η  Αθηναϊκή μουσική ομάδα Βeatnik ενώνει τις δυνάμεις της με το Π για να υποδεχτούν τoν Αμερικανό Rrose στην Αθήνα.Μας συστήθηκε με τις κυκλοφορίες του στην Sandwell District (πρώτες δικές του και τελευταίες της σημαντικής Βρετανικής δισκογραφικής). Το ιδιαίτερο ύφος της μουσικής του συνοδεύεται και από μια εξίσου ιδιαίτερη και εκκεντρική σκηνική παρουσία, εμπνευσμένη από την Rrose Sélavy, το θηλυκό alter ego του σπουδαίου Ντανταϊστή καλλιτέχνη Marcel Duchamp, που μεγαλούργησε στις αρχές του 20ου αιώνα.Οι Sepho και Cue Ed του Βeatnik παρέα με τους Nemmett και 3.14 του Π θα αναλάβουν τα support DJ sets.

 

18/3, six d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, μετά τα μεσάνυχτα, είσοδος: €8.

 

Needless Takeover

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο


Μπορεί να μην προλάβαμε τις απόκριες αλλά το Needless θα κάνει party! Το πλάνο έχει ως εξής: Καταλαμβάνει το Senza, ένα από τα πιο γνωστά στέκια του κέντρου. Με 2 σκηνές.  Στο ''Organic Stage'' θα παίζει από disco, funky, jazz-oriented, obscure, afro, balearic και όχι μόνο. Ο, Mr.Z , συναντά τον Dimitri Papaioannou καθως και τον Larry, από το Μπορντελό της Θεσσαλονίκης, ο γνωστός Mr. White.Στο ''Mechanic Stage'', θα ακούσουμε electronic disco, acid house και leftfield technο με τους Soulseduction Kasseta Rec και την βραδυά θα κλείσει ο resident DJ του Needless, Chevy.

 

18/3, 23:00, Senza, Λεκκα 23-25, είσοδος ελεύθερη.

 

 

Athens DJs for Athens Pride

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Δεκαεπτά DJs και 3 περφόρμερ καταλαμβάνουν τους χώρους του Ρομάντσου για να στηρίξουν και να γιορτάσουν το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Αθήνας «Athens Pride». Τη μουσική επιλέγουν οι D'Arcy Foxx, Oh! You pretty things, Kissing Strangers, Methi Blonde, S-for-Sugar, Klaussie, Ivoire Fondant, Jacob of Cappadocia, Molly//Bolt, Roi Poingi, K.atou, Chevy, A man to pet, John Sizzle, Max Allen.

 

19/3, 23:00, Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια, είσοδος: €5.

 

 

Carola Pisaturo

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Το Blend υποδέχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα την Ιταλίδα εκπρόσωπο της techno, Carola Pisaturo. Μια άκρως γοητευτική περίπτωση παραγωγού και dj, η οποία ανεβαίνει στο booth του six d.o.g.s για να μαγέψει το κοινό με τον προσωπικό ήχο της.Τα ενεργειακά grooves της Pisaturo, μια δημιουργική ανακάλυψη στην οποία η Ναπολιτάνα έφτασε αγνοώντας τις αναστολές που έτσι κι αλλιώς δεν συμπαθεί η ηλεκτρονική μουσική σε συνδυασμό με την ομολογουμένως ενδιαφέρουσα παρουσία της συνθέτουν μια περίπτωση καλλιτέχνιδος που σε συναρπάζει.Τη βραδιά θα συμπληρώσουν οι Resident Djs του Blend, Mikee και Μanolaco.

 

19/03, six d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, μετά τα μεσάνυχτα, είσοδος: €13.

 

 

The Hat Party

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Το καπέλο είναι το κοινό στοιχείο κάθε φινετσάτου, σικάτου, κομψού και στιλάτου χορευτή. Όντας σημείο αναφοράς στη μόδα και την καθημερινότητα των περασμένων δεκαετιών, το καπέλο, μπορεί να έχει χάσει λίγη από την αίγλη του αλλά παραμένει ένα αγαπημένο αξεσουάρ. Φοράμε τα καπέλα μας λοιπόν, και δίνουμε ραντεβού στο Ρομάντσο, με υπέροχες μουσικές επιλογές rhythm n' blues και rock 'n' roll από τον αγαπημένο μας DJ Αντρέα Παναγόπουλο. Οι Athens Boogie είναι μια χορευτική ομάδα στη καρδιά της Αθήνας. Έχει ως στόχο την προώθηση του χορού και της μουσικής rock n' roll και swing.

 

 20/3, 22:00, Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια, είσοδος ελεύθερη.

 

 

It’s Bingo time! The GREEK MOVIES Edition

 

Ο Ηλίας Φραγκούλης παρουσιάζει το «It’s Bingo Time!» και ανατρέπει όλα αυτά που ήξερες για το nightlife. Η δεύτερη σεζόν του παιχνιδιού κάνει ένα επικό restart με πολλές αλλαγές και εκπλήξεις. Για να το γιορτάσουμε καλύτερα, στήσαμε μια μικρή υπερπαραγωγή στη σκηνή του Shamone και το θέμα της βραδιάς θα είναι ο ελληνικός κινηματογράφος. Για κρατήσεις: 6947204020 (είναι χρήσιμο να έχετε τραπέζι για το παιχνίδι).

 

20/3, Shamone, Κωνσταντινουπόλεως 46, Γκάζι, είσοδος ελεύθερη.