5 πάρτι για την Δευτέρα

Την Τρίτη είναι αργία!

LifO Newsroom 23.3.2014 | 18:41

 

Τι γίνεται το βράδυ μιας καθημερινής όταν την επόμενη μέρα γιορτάζει το έθνος!  

 

Move & Revolt: Soul Capsule + Margaret

 

 

Το Move project συναντά για πρώτη φορά την ομάδα του Revolt! και μαζί παρουσιάζουν δυο επιφανείς προσκεκλημένους, τους Soul Capsule και Margaret Dygas. Μαζί τους, οι εγχώριοι δεξιοτέχνες των decks, Mr Roussos και Anestie Gomez.

 

 6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι], Δευτέρα 24 Μαρτίου με είσοδο 15 ευρώ

 

 

Kormoranos presents : Jokers of the scene

 

 

Το 2010 οι Καναδοί Jokers of The Scene είχαν παραδώσει ένα αψεγάδιαστο πεντάωρο back to back dj set που είχε εντυπωσιάσει! Τη Δευτέρα 24 Μαρτίου οι Jokers of The Scene επιστρέφουν. Την βραδιά θα ανοίξει ο καταπληκτικός Bad Spencer του Yes It Does!! Sure It Does!! και θα κλείσει ο Blue Lagoon.

 

Pixi [Ευμολπιδών 11, Γκάζι] Δευτέρα 24 Μαρτίου  με είσοδο 5 ευρώ.

 

Killekill- Berlin Techno night

 

 

Τα Killekill πάρτι ξεκίνησαν το 2008 στην πρωτεύουσα της Γερμανίας με μεγάλη επιτυχία στην χορευτική ηλεκτρονική σκηνή ακολουθώντας έναν απλό κανόνα: μουσική, διασκέδαση και ποικιλία. Η Αθήνα υποδέχεται τους DJ Flush και Hanno Hinkelbein και το Koo Koo θα έχει Βερολινέζικο αέρα για ένα βράδυ.

 

Koo Koo [Ιάκχου 17, Γκάζι] Δευτέρα 24 Μαρτίου  με είσοδο 12 ευρώ.

 

Grandmaster Flash

 

 

O Grandmaster Flash είναι ένας ζωντανός θρύλος. Ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους του hip -hop ως μουσικό είδος και o πρώτος Disk Jockey που χρησιμοποίησε το πικάπ σαν μουσικό όργανο και ουσιαστικά εφηύρε την έννοια του DJing όπως την γνωρίζουμε σήμερα.

Με πορεία σχεδόν σαράντα ετών έρχεται στην Αθήνα πίσω από τα decks και υπόσχεται ένα γνήσιο party feeling ανεξαρτήτως εποχής.

 

BIOS Ρομάντσο [Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια] Δευτέρα 24 Μαρτίου  με είσοδο 15 ευρώ.

 

Akomma Nights Vol. 2 || XXX Edition || w/ Amateurboyz, Tolis Q, Jose Amba

 

 

Tο δεύτερο Akomma Night είναι γεγονός. Αυτή τη φορά γίνεται πιο κεντρικά. Το Nirvana Club, εδώ και αρκετά χρόνια είναι το μοναδικό club για swingers στην Αθήνα. Μπαίνεις στο club μόνο μαζί με άτομο του αντίθετου φύλου, πίνεις, χορεύεις, γνωρίζεις άλλα ζευγάρια και μετά ότι ήθελε προκύψει. H μουσική από τους Amateurboyz, Tolis Q και Jose Amba.

 

Nirvana Swinging Club [Αχαρνών 335, Αθήνα], Δευτέρα 24 Μαρτίου με ελεύθερη είσοδο.