Η ακτή των Αστεριών, με την κινηματογραφική της γοητεία, υπήρξε για πολλές δεκαετίες ο καλοκαιρινός προορισμός της πόλης. Φέτος το καλοκαίρι, μεταφερθείτε στην αίγλη των δεκαετιών του ’50 και του ’60, σε μια περιοχή που κερδίζει τους επισκέπτες με την ομορφιά και τη χαλαρή της ατμόσφαιρα.

 

 

Η περιοχή αυτή της Αθηναϊκής Ριβιέρας  αναδεικνύεται ξανά σε καλοκαιρινό προορισμό και στολίζεται πλέον με vintage ομπρέλες και άνετες ξαπλώστρες, που συνδυάζουν αέρα άλλης εποχής και σύγχρονες ανέσεις. Βουτήξτε στα δροσερά νερά, απολαύστε τον ήλιο ή επιλέξτε τη σκιά, και νιώστε ότι βρίσκεστε σε διακοπές.

 

ASTERIA: Ο προορισμός του καλοκαιριού

 

Σε προνομιακό σημείο πάνω στην παραλία, η πισίνα για ενήλικες, το τζακούζι, οι ρετρό ξαπλώστρες, οι καμπάνες και οι ομπρέλες που κοσμούν τον περιβάλλοντα χώρο, προσκαλούν τους επισκέπτες να χαλαρώσουν και να απολαύσουν το μπάνιο τους σε ένα κομψό περιβάλλον. 

 

 

Οι καλοκαιρινές ημέρες είναι μεγάλες, ιδανικές για ηλιοθεραπεία και βουτιές αλλά και δροσερά κοκτέιλ από το pool bar, και γευστικά, ελαφριά πιάτα. Οι σκιές, οι όμορφες γραμμές της πισίνας και η καλή εξυπηρέτηση, δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον χαλάρωσης στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

 

ASTERIA: Ο προορισμός του καλοκαιριού

 

Το βράδυ, ο χώρος μετατρέπεται σε ένα ανοιχτό εστιατόριο κάτω από τον έναστρο ουρανό. Η επιμελημένη λίστα κοκτέιλ εμπλουτίζει την γευστική εμπειρία, προσφέροντας απολαυστικές στιγμές δίπλα στην πισίνα.

Για περισσότερες πληροφορίες: asteriaglyfada.gr

 

ASTERIA: Ο προορισμός του καλοκαιριού

 

Bungalow 7: Το νέο εστιατόριο στα Αστέρια Γλυφάδας

Ακριβώς δίπλα στην λαμπερή πισίνα και πάνω στην ακτή των Αστεριών, το Bungalow 7 με τον mid century σχεδιασμό και την αίσθηση  μιας παραθαλάσσιας κατοικίας,  είναι ο all-day προορισμός  για καφέ, πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό αλλά και ποτό. Με διαφορετικές προτάσεις ανάλογα με την ώρα της ημέρας, τα μενού υπογράφει ο γνωστός σεφ Ντίνος Φωτεινάκης.

 

ASTERIA: Ο προορισμός του καλοκαιριού

 

Οι καλεσμένοι θα βρουν  φρέσκο ψάρι και θαλασσινά, premium κοπές και υπέροχα συνοδευτικά αλλά και προτάσεις sushi - όλα συνδυασμένα με εξαιρετικές ετικέτες κρασιού από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα.   

 

Για περισσότερες πληροφορίες: bungalow7.gr