Όσοι βρίσκονται στην Κύθνο τον Αύγουστο έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σειρά από εκδηλώσεις στη Μαργιώρα, η οποία φιλοξενεί μουσικά events, dj sets, stand-up βραδιές, κάνοντας τις διακοπές μας ακόμα πιο ιδιαίτερες.

 

Aύγουστος στην Κύθνο με Γραμμένο, Trashformers και Φουντούλη-Σπηλιόπουλο στη Μαργιώρα

 

Trashformers- 3 Αυγούστου 2024

Οι Trashformers δεν είναι απλώς ένα DJ set. Είναι μια εμπειρία που περιλαμβάνει πολυδιάστατο DJ set, το οποίο ξεκλειδώνει αναμνήσεις και δημιουργεί νέες και μας επιστρέφει στα χρόνια που ακούγαμε τη φωνή του στο κασετόφωνο και στο ραδιόφωνο. Η ενέργεια και το πάθος τους μετατρέπουν κάθε βραδιά σε μια αξέχαστη εμπειρία.

 

Aύγουστος στην Κύθνο με Γραμμένο, Trashformers και Φουντούλη-Σπηλιόπουλο στη Μαργιώρα

 

Φουντούλης- Σπηλιόπουλος- 4 Αυγούστου 2024

Η πίσω αυλή της Μαργιώρας γεμίζει με «Τόσο Όσο» γέλια χάρη στον Ηλία Φουντούλη και τον Άγγελο Σπηλιόπουλο.

 

Όταν ο Άγγελος και ο Ηλίας γνωρίστηκαν, ήταν Τρίτη απόγευμα και ψιλόβρεχε.
Ένωθηκαν με τα ανίερα δεσμά των λογοπαιγνίων το 2020, έφτιαξαν την
παράσταση Double Impact που παίχτηκε 141 φορές σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Αποφάσισαν να συνεχίσουν μαζί σε ένα ακόμα double bill με τον τίτλο
ΤΟΣΟ ΟΣΟ

 

Κλείσε τη θέση σου εδώ

 

Aύγουστος στην Κύθνο με Γραμμένο, Trashformers και Φουντούλη-Σπηλιόπουλο στη Μαργιώρα

 

Σπύρος Γραμμένος – 7 Αυγούστου 2024

Ο Σπύρος Γραμμένος, γνωστός για το ιδιαίτερο στυλ του που συνδυάζει μουσική και χιούμορ, θα μας χαρίσει μια αξέχαστη εμπειρία στη Μαργιώρα. Με τις πρωτότυπες συνθέσεις του και τις ειλικρινείς ερμηνείες του, υπόσχεται να μετατρέψει τη βραδιά σε ένα ασταμάτητο πάρτι. Ελάτε να διασκεδάσουμε μαζί του και να απολαύσουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία με μουσική, καλό ποτό και ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Κλείσε το εισιτήριό σου εδώ

 

Δύο ακόμα αξέχαστες βραδιές θα ζήσουμε στην πλατεία της Μαργιώρας με ελεύθερη είσοδο. Οι Hermaphrodite’s Child, μετά το απίστευτο live τους τον Ιούνιο, επιστρέφουν στην Κύθνο στις 11 Αυγούστου για μια ακόμα rock n’ roll βραδιά γεμάτη χορό. Λίγο αργότερα, και συγκεκριμένα στις 23 Αυγούστου, οι Cozy Three κάνουν επίσης τη δεύτερη απόβασή τους για φέτος στην Κύθνο με jazz standards, mellow διάθεση και γενικά την αίσθηση που πάντα θες από ένα γλυκό καλοκαιρινό βράδυ.

 

Σημείωσε τις ημερομηνίες και έλα στη Μαργιώρα για μια σειρά από βραδιές που θα θυμάσαι για καιρό. Κλείσε το εισιτήριό σου τώρα εδώ και ετοιμάσου για ατελείωτο χορό και διασκέδαση, συνοδεία του αγαπημένου σου ποτού ή ενός από τα signature cocktails της Μαργιώρας.

 

Η Μαργιώρα, για 2η χρονιά, συνεχίζει να γεμίζει την χώρα της Κύθνου με μουσικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Οδηγός Διασκέδαση