bacarnival-logo-intro

Καλοκαίρι στην Αθήνα σημαίνει cocktails σε σημεία με θέα, χορός στα beach bars, θερινά σινεμά και άραγμα σε ψαγμένα urban spots με take-away ποτό στο χέρι. Μόνο που φέτος το καλοκαίρι, αυτές οι στιγμές θα συνοδεύονται από ένα δροσιστικό Bacardi, που ξεχύνεται στην πόλη στην πιο fun περιοδεία, το Bacardi tour. 

Εκτός από τα beach bars, το «Bacardi on tour» ταξιδεύει μέσα στην πόλη, στα καλύτερα cocktail bars, στις πιο δροσερές αυλές και ταράτσες, στα μουσικά φεστιβάλ και στα «άχαστα» events αλλά και στα πάρκα όπου μαζεύονται οι παρέες. Το Bacardi είναι εκεί που πάντα κάτι καλό συμβαίνει. Μετατρέπει την πόλη σε παιδική χαρά, με άφθονα νέα στέκια που περιμένουν να τα ανακαλύψουμε, νέους ανθρώπους για να συνδεθούμε μαζί τους και νέες εμπειρίες για να ζήσουμε, πάντα με ένα Bacardi cocktail στο χέρι. 
 
Πώς θα μπορούσε, όμως, να αποτυπωθεί ο περιπετειώδης χαρακτήρας του Bacardi και η διάθεση του «Bacardi on Tour» να μετατρέψει τα spot της πόλης σε καλοκαιρινές «οάσεις» δροσιάς και κεφιού; Με τη βοήθεια του Athens Surreal, του πιο viral, με διαφορά, σουρεαλιστικού λογαριασμού στο ελληνικό Instagram, δημιουργήσαμε μια σειρά από εικαστικά και φωτογραφίες που αποτυπώνουν ιδανικά όλα όσα οι λέξεις πολλές φορές δεν είναι ικανές να αποδώσουν. 
Φιάλες με ρούμι Bacardi Carta Blanca και Bacardi Cuatro, signature cocktails και η περίφημη νυχτερίδα, το εμβληματικό λογότυπο του Bacardi, παίρνουν θέση μέσα στην Αθήνα, φέρνοντας κύματα δροσιάς και μια καλοκαιρινή διάθεση ανεμελιάς που έχουμε τόσο ανάγκη. 

Η πιο cool νεροτσουλήθρα ξεδιπλώνεται γύρω από ένα γιγάντιο Bacardi Mojito, το Bacardi Carta Blanca προσγειώνεται σε πισίνες και ταράτσες με υπέροχη θέα στην Αθήνα, και μια γεμάτη παραλία δροσίζεται από ένα Bacardi Mojito με παγάκια και ομπρελίνο.
 

Surreal summer; Όχι και τόσο. See you on tour.

 

BACARDI ON TOUR

 

Δείτε εδώ τον αναλυτικό οδηγό με τις επόμενες στάσεις του Bacardi on tour και μάθετε περισσότερα για τον διαγωνισμό που θα σας χαρίσει cool καλοκαιρινά δώρα. 

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ