bacarnival-logo-intro

Σίγουρα, ένα cool πάρτι με πολύ χορό και δροσερά cocktails είναι μία από τις ωραιότερες καλοκαιρινές εμπειρίες. Αλλά αν αυτό το πάρτι είναι σε beach bar; Ακόμα καλύτερα!

Το ρούμι που συνοδεύει τα πιο fun summer moments μας, το Bacardi, φεύγει φέτος για την πιο δροσερή περιοδεία, το «Bacardi on tour», γιορτάζοντας το καλοκαίρι, τη μουσική και όλα όσα μας κινούν και μας απελευθερώνουν, με ένα μεγάλο διαγωνισμό.

Φέρνοντας μαζί του τα αρώματα της Καραϊβικής, με την αλάνθαστη γεύση που το έχει κάνει κλασικό όλα αυτά τα χρόνια, το Bacardi κάνει take over σε περισσότερα από 50 beach bars, τον υπόλοιπο Ιούλιο και τον Αύγουστο. Εκεί όπου η μουσική παίζει δυνατά, μετατρέποντας τη μεσημεριανή χαλάρωση μετά τις βουτιές σε διάθεση για χορό, με ένα δροσερό cocktail στο χέρι.

Και cocktail μπορεί να σημαίνει ένα πράγμα ή μάλλον τέσσερα: το all time favourite Bacardi Mojito, την ανάλαφρη Bacardi Piña Colada, το παιχνιδιάρικο Daquiri (με φράουλα ή χωρίς) και το πιο «casual» Bacardi Cola, με τα παγάκια να χορεύουν στο ποτήρι μας ακολουθώντας τον ρυθμό. Μόνο που φέτος, παραγγέλνοντας τα αγαπημένα μας Bacardi Cocktails στα επιλεγμένα beach bars του «Bacardi on tour» κερδίζουμε, εκτός από την instant απόλαυση, και extra summer δώρα.

Ξεκινώντας την περιπέτεια, απλώνουμε μπροστά μας έναν νοητό χάρτη με beach bars τόσο στην Αθήνα, όσο και σε νησιά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, το Bacardi θα κάνει one off takeovers στα επιλεγμένα beach bars του χάρτη μας, καλώντας μας να μπούμε στον διαγωνισμό, απολαμβάνοντας απλώς το ποτό μας.

Τι πρέπει να κάνουμε; Παραγγέλνοντας ένα από τα 4 iconic Bacardi cocktails ή ένα μπουκάλι Bacardi Carta Blanca, Bacardi Cuatro ή Bacardi Ocho, παίρνουμε ένα ξυστό εισητήριο και κερδίζουμε αυτόματα σούπερ καλοκαιρινά Bacardi memorabilia. Ένα T-shirt με το logo του Bacardi, ένα stylish bucket hat και γυαλιά για την παραλία αλλά και ένα cardholder, είναι πρακτικά ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε για τις εξορμήσεις στην παραλία, με τη σφραγίδα του αγαπημένου μας ρούμι.

Όμως, τα wins δεν σταματούν εκεί, αφού κάνοντας log in στο microsite της Bacardi, έχουμε την ευκαιρία να μπούμε στην κλήρωση για να κερδίσουμε big scale δώρα: μια πετσέτα με Bacardi print, ένα ζευγάρι ακουστικά και ένα φορητό ηχείο για να μπαίνουμε σε summer party mood όπου και όπως θέλουμε.

Τον Ιούλιο, το Bacardi on tour έρχεται στα beach bars της Αττικής, κάνοντας  στάσεις στο Zen Beach στην Αθήνα (26/7), στον Μύθο του Μαραθώνα και το Wet στα Μέγαρα (27/7) αλλά και στα Νησάκια της Αρτέμιδας (28/7).

Παράλληλα, θα εμφανιστεί και στα Costa Kali (27/7) και Monk (28/7) στην Αργαλαστή και τη Ζαγορά Βόλου αλλά και στα Marbella (20/7) και Psarolakas (21/7) στη Λάρισα.

Ο Αύγουστος ξεκινά με 4 στάσεις στην Αθήνα: στον Ινδιάνο της Νέας Μάκρης (2/8), το Bahamas στον Πειραιά (3/8) και τα Era Mensa στο Πόρτο Ράφτη και Coava στην Αρτέμιδα (4/8).

Στη συνέχεια, το Bacardi κάνει δυναμικό takeover στη Χαλκιδική με στάσεις στα Cabana 3 /8), Λευκή Άμμος (4/8), Ακτέον Κρυοπηγή (9/8), Μέντα 10/8), Φάρος (11/8) και Suntan (17/8). Αφήνοντας την πυξίδα μας στη Βόρεια Ελλάδα, βρίσκουμε το Bacardi και στα beach bars Peponi (17/8) και Laroca (18/8) της Καβάλας.

Αλλά και όσοι αποδράσουν στην Κρήτη θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν μέρος του Bacardi on tour. Με πρώτη στάση στο A paradise (10/8) στο Ηράκλειο, το Bacardi συνεχίζει στο Cavo Bianco (10/8) του Μακρύ Γιαλού, στο Pleasure στα Μάλια και στο Cabana Mare στα Χανιά (11/8), στο Liokalyvo στα Φαλάσαρνα (12/8) και στο Bora Bora στο Ρέθυμνο (13/8). Επιπλέον, το Bacardi θα κάνει και μια surprise εμφάνιση στο Acron της Κεφαλοννιάς (4/8).

Δροσερό και αρωματικό, το Bacardi ζει φέτος το πιο ταξιδιάρικο καλοκαίρι του και μας καλεί να διασκεδάσουμε και να ζήσουμε, μαζί του, νέες ιστορίες.

 
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ