Big Bang presents Gantz

Ο Gantz από την Τουρκία, ένας από τους πιο ανερχόμενους και εφευρετικούς παραγωγούς της bass σκηνής στο Bios.

LifO Newsroom 25.1.2014 | 00:00

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, καλεσμένος της Big Bang βραδιάς, ο Gantz από την Τουρκία, ένας από τους πιο ανερχόμενους και εφευρετικούς παραγωγούς της bass σκηνής αυτή τη στιγμή. Μαζί του στα decks, οι BigBang residents Billy Widz & Jeph1 καθώς και οι MUCO και Duckem σε warm-up και closing sets.

Ο Gantz δεν χρειάζεται πλέον ιδιαίτερες συστάσεις. Με συνεχόμενες κυκλοφορίες εδώ και ενάμιση χρόνο σε Innamind Recordings, Black Box, Aquatic Lab Records και πολύ σύντομα στις DEEP MEDi και System:Sound , αλλά και με πολύ πρόσφατη αμερικάνικη περιοδεία, ο Τούρκος παραγωγός/ DJ βρίσκεται αυτή τη περίοδο σε πρωτοφανή φόρμα και θεωρείται από πολλούς ως ο πιο εφευρετικός νέος dubstep καλλιτέχνης.

Ένα χρόνο μετά την περσινή ατυχή προσπάθειά του, λόγω προβλημάτων με τη visa του, να επισκεφτεί για πρώτη φορά την Αθήνα και να εμφανιστεί στο Big Bang, o Gantz το Σάββατο 25 Ιανουαρίου θα βρίσκεται στο BIOS, με μια βαλίτσα γεμάτη ακυκλοφόρητο υλικό, για να παρουσιάσει ένα μοναδικό DJ set στο Funktion-One Soundsystem.

ΠΟΤΕ25/01/2014 - 25/01/2014
ΠΟΥBIOS
Οδηγός Διασκέδαση