Boot Slap

Ένα ανεπανάληπτο live act δίδυμο που συνδυάζει αληθινά ηλεκτρονικά μουσικά όργανα όπως πλήκτρα, συνθεσάιζερ, κρουστά και drums μαζί με φωνιτικά.

LifO Newsroom 3.4.2014 | 00:00

Oι καλλιτέχνες Christian Witt και Takis Kouretsidis είναι οι Boot Slap, με βάση το Βερολίνο. Ένα ανεπανάληπτο live act δίδυμο που συνδυάζει αληθινά ηλεκτρονικά μουσικά όργανα όπως πλήκτρα, συνθεσάιζερ, κρουστά και drums μαζί με φωνιτικά.

Ο Christian ανακάλυψε την ηλεκτρονική μουσική μέσα από τους: Josh Wink, Daniel Bell και Moritz von Oswald κατά τη διάρκεια των 90's. Οι ήχοι αυτοί μαζί με την κουλτούρα των club στο Βερολίνο, όπως το Planet, E-Werk, Ostgut, WMF και Bunker, ενθουσίασαν τον καλλιτέχνη και προώθησαν την ανάμιξη του στη συγκεκριμένη μουσική σκηνή. Το 2008 ίδρυσε τη δισκογραφική εταιρία "Perplex Recordings" ενώ συμμετείχε στην δημιουργική ομάδα της δισκογραφικής OFF Recording's. Είναι επίσης γνωστός με το ψευδώνυμο Charles Widmore σαν remixer με δουλειές για τους Mr. Statik, Anthony Rother, Mirco Violi και Toby Dreher. Πρόσφατα κυκλοφόρησε ο δεύτερος δίσκος του.

Ο δεύτερος του διδύμου, ο αυτοδίδαχτος καλλιτέχνης Τάκης Κουρετσίδης, οδηγούμενος από τις ελληνικές ρίζες του και από την hiphop κουλτούρα, έμαθε να παίζει διάφορα μουσικά όργανα όπως πλήκτρα, κιθάρα και drums. Ενώ έκανε την αρχή της καριέρας του στα φωνητικά στο κομμάτι "Really Love Ya" – Siopis και επίσης συμμετείχε στο κομμάτι "I Need" – Smash TV.

ΠΟΤΕ03/04/2014 - 03/04/2014
ΠΟΥDYBBUK
Οδηγός Διασκέδαση