Δες τον τελικό του Champions League στην ταράτσα του Bios!

Kαι με επιλογή ήχου!

LifO Newsroom 3.6.2015 | 11:48

Δες τον τελικό του Champions League στην ταράτσα του Bios!

 

Το φετινό Champions League Final, ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα στην ιστορία του ποδοσφαίρου, πραγματοποιείται το Σάββατο 6 Ιουνίου, στο ολυμπιακό στάδιο του Βερολίνου. Η Γιουβέντους αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στο φετινό τελικό του Champions League και η ταράτσα του bios σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσετε σε ζωντανή αναμετάδοση την τελική αναμέτρηση.

 

Το BIOS κάνει open air προβολή του Champions League Final και καλεί φιλάθλους και μη ,να παρευρεθούν στο ματς που διεξάγεται μεταξύ των δύο τιτάνων του ποδοσφαίρου Αdrea Pirlo και Lionel Messi.

 

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015, ταξιδεύουμε με άνεση και χαλαρή διάθεση απευθείας στο ανήσυχο Βερολίνο , για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Πρωταθλήτρια Ευρώπης!

 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα με κανονικό ήχο χρησιμοποιώντας τα ακουστικά του Sssh! Silent Sound Show ή και χωρίς ήχο αν το προτιμάτε.*

 

* Η χρήση των ακουστικών είναι δωρεάν.
(Μπορείτε να προμηθευτείτε τα Silent Sound Show ακουστικά από το μπαρ της ταράτσας αφήνοντας ως εγγύηση 10 ευρώ, τα οποία και θα σας επιστραφούν στο τέλος της προβολής)

 

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015
BIOS Terrace
Ώρα Προσέλευσης: 21.30
Είσοδος ελεύθερη

 

Δες τον τελικό του Champions League στην ταράτσα του Bios!