Disco Dallesandro: Jeffrey Hinton

Το pop χορευτικό πάρτι των Queer Archive Screen-tests επιστρέφει

LifO Newsroom 12.5.2018 | 00:00

Το Σάββατο 12 Μάϊου στις 12 το βράδυ, το αγόρι της Λονδρέζικης underground club σκηνής Jeffrey Hinton, έρχεται στην Αθήνα για ένα ακόμη Disco Dallesandro Party, στο BeQueer στο Γκάζι. Disco, pop, house, electro και original ακούσματα κατευθείαν από τα υπόγεια του Λονδίνου. Το online art project The Queer Archive Screen-tests σε συνεργασία με τον Μενέλα συνεχίζεται στις σκοτεινές γωνίες του club. Warm up από τον Kostakis.

 

Τα Disco Dallesandro parties είναι pop χορευτικά πάρτι και συμβαίνουν μια φορά το μήνα. Είναι ένα project που ανήκει στην καλλιτεχνική πλατφόρμα The Queer Archive και κάθε φορά φιλοξενεί διαφορετικούς DJs και ανθρώπους με καλό γούστο στην μουσική που το παίζουν DJ για μια βραδιά… Ο χορός είναι το μόνο κριτήριο για τις προσπάθειες του Disco Dallesandro.


Ο Jefrey Hinton εδώ και 30 χρόνια αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Αγγλικής νυχτερινής κουλτούρας και σκηνής. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι από την ηλικία των 12 συχνάζει μέσα στα πιο underground clubs. Στο εδώ και τώρα, είναι Dj, Producer και Visual Artist, ενώ έχει συνδυάσει το όνομά του με τα πιο θρυλικά night clubs του Λονδίνου συμπεριλαμβανομένων των: Circus, Cha Cha, Taboo, Heaven και Daisy Chain.

 

Όταν δεν μουσικοθετεί σε κάποια χορευτική αρένα ανατολικά της πόλης, δίνει ρυθμό στα fashion shows γνωστών designers, ενώ έχει συμμετάσχει με οπτικά και ακουστικά installations που φέρουν την καλλιτεχνική υπογραφή του σε εκθέσεις της Αγγλικής Εθνικής Πινακοθήκης αλλά και του Victoria and Albert Museum.

ΠΟΤΕ12/05/2018 - 12/05/2018
ΠΟΥBEQUEER
Οδηγός Διασκέδαση