ADVERTORIAL

 

Mε τις μέρες μέχρι την καλοκαιρινή σου άδεια να κυλούν αργά, ό,τι πιο κοντά σε καλοκαίρι είναι ένα δροσερό κοκτέιλ και ο upbeat ρυθμός στο background που θυμίζει το απόλυτο beach party. Και όταν μιλάμε για after work drinks ή τις εξόδους του καλοκαιριού, στο μυαλό μας έρχεται το πιο ταιριαστό spirit της εποχής, ενός ποτού όπως η μεξικανική tequila Don Julio που ξεχωρίζει για την υπέροχη γεύση και τη δροσιά που χαρίζει.

 

Μια γευστική ανατροπή που συνδέεται με το πάθος για τη ζωή και την απόλαυσή της, η premium tequila Don Julio αποτελεί ένα ποτό για όλους εκείνους που η διασκέδαση και το πάθος για ό,τι κάνουν χαρακτηρίζει κάθε τους βήμα. Μια ταυτότητα η οποία είναι συνυφασμένη με τον ιδρυτή της, τον Don Julio González, ο οποίος άφησε το πάθος του για τη ζωή να μιλάει γι’ αυτόν μέσω της τεκίλας που φέρει μέχρι σήμερα το «βαρύ» όνομά του. Και επειδή το καλοκαίρι είναι συνυφασμένο με τα κοκτέιλ, τι πιο ταιριαστό για την περίσταση από το πιο διάσημο κοκτέιλ στο Μεξικό, την Don Julio Paloma. Ένα από τα πλέον αγαπημένα στον κόσμο, που στα ισπανικά σημαίνει «περιστέρι» και κερδίζει δικαιωματικά κυρίαρχη θέση στην καρδιά μας με τον ισορροπημένο και ιδιαίτερα αναζωογονητικό του χαρακτήρα και τη γλυκόξινη και ταυτόχρονα αλμυρή γεύση του, που θα έχει την τιμητική της στο Don Julio Paloma Roadshow.

 

 

Λίγα λόγια για την Paloma Don Julio

 

Ένα κοκτέιλ που αποτελείται από 100% μπλε αγαύη διπλής απόσταξης διαλεγμένη στο χέρι και αποτελεί τη βάση για την παραγωγή των άλλων παραλλαγών Don Julio. H επίγευσή της είναι διαρκής, με καθαρές φρέσκιες βοτανικές νότες και κάποια στοιχεία μαύρου πιπεριού. Ξεχωρίζει για τα αρώματα πιπεριού με νότες ορυκτότητας και εσπεριδοειδών, όπως λάιμ και ροζ γκρέιπφρουτ.

 

Μαζί με τις καλοκαιρινές στιγμές των διακοπών και τις εξόδους στην πόλη, η δροσερή Paloma σας περιμένει στο Don Julio Paloma Roadshow, όπου έχουμε έναν λόγο παραπάνω να μπούμε στα μεξικάνικα «μονοπάτια» του ιδρυτή της premium tequila. Αυτό το καλοκαίρι, μέχρι τις 11 Ιουλίου, αναζήτησε την παραδοσιακή Don Julio Paloma και τις πλούσιες παραλλαγές της σε έναν από τους 20 σταθμούς του Don Julio Paloma Roadshow σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και ετοιμάσου να ζήσεις μια εμπειρία γεμάτη DJ sets, live bands, Tulum makeup & hair styling, arts & crafts και πολλές ακόμη εκπλήξεις. 

 

Απολαύστε μια δροσιστική Paloma στους επόμενους σταθμούς:

 

9-10/6 Athens Cocktail Festival, 12/6 Loco, 14/6 Draxmi, 16/6 Istioploikos, 18/6 Bar in front of the Bar, 22/6 Hibou (SKG), 24/6 Les Zazous (SKG), 28/6 Whope, 30/6 Forget About it, 2/7 DOT, 5/7 Upupa Epops, 7/7 Theory, 9/7 Balthazar, 11/7 Salvado

 

Το Don Julio Paloma Roadshow φέρνει το καλοκαίρι με το πιο iconic cocktail

 

Συνταγή:


Bήμα 1

Αναμειγνύετε:

  • 50 ml tequila Don Julio Blanco
  • 10 ml σιρόπι αγαύης

Βήμα 2

Προσθέτετε πάγο


Βήμα 3

Προσθέτετε 10 ml φρέσκο χυμό λάιμ & ανακινείτε


Βήμα 4

Συμπληρώνετε γκρέιπφρουτ σόδα


Βήμα 5

Τέλος, γαρνίρετε με μια φέτα γκρέιπφρουτ και αλάτι

 

 

eneap

 

Οδηγός Διασκέδαση