Fasma festival pres. Livity Sound w/ Kowton + Asusu at six d.o.g.s

Tο Fasma festival παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το αγγλικό label Livity Sound, ένα από τα πιο πρωτοποριακά του μοντέρνου UK garage και post dubstep ήχου.

LifO Newsroom 28.2.2014 | 00:00

Το FASMA αποτελεί μια συλλογική προσπάθεια ανάδειξης των ποικίλων εκφάνσεων της σύγχρονης αστικής τέχνης. Από την πειραματική μέχρι την χορευτική μουσική και από τις οπτικό-ακουστικές εγκαταστάσεις ως τα τεχνικά workshops, το FASMA στοχεύει στη σύζευξη της τέχνης με την τεχνολογία, τη μουσική και τον πολιτισμό, προσκαλώντας το κοινό να βιώσει μια πολύπλευρη εμπειρία. Με συμμετοχές από περισσότερους από 50 καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, το FASMA παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στις καινοτόμες καλλιτεχνικές δημιουργίες όπως αυτές εκφράζονται μέσα από την ψηφιακή τεχνολογία. Το Fasma θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 2 Μαρτίου, σε διαφορετικούς χώρους του ιστορικού κέντρου της Αθήνας.

Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου το Fasma festival παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το αγγλικό label Livity Sound, ένα από τα πιο πρωτοποριακά του μοντέρνου UK garage και post dubstep ήχου. Το label της χρονιάς, όπως ψηφίστηκε από το περιοδικό Resident Advisor, θα εκπροσωπηθεί στα decks του six d.o.g.s από τους Kowton και Asusu, δύο από τους βασικούς παραγωγούς του.

Τη βραδιά θα ανοίξουν με τρία μοναδικά live sets οι δικοί μας We Sink, Benjha και Tendts.

ΠΟΤΕ28/02/2014 - 28/02/2014
ΠΟΥ6 D.O.G.S.
Οδηγός Διασκέδαση