Φοιτητής στην Αθήνα

Ζήστο σαν να πίνεις το πιο απολαυστικό σφηνάκι της ζωής σου!

 

Η Αθήνα λοιπόν... Η πρωτεύουσα που μέχρι τώρα ήταν προορισμός Σαββατοκύριακου τώρα γίνεται τόπος κατοικίας σου για όσο θα διαρκέσουν οι σπουδές σου. Ο φοιτητής στην Αθήνα δεν έχει καμία σχέση με τον κάτοικο Αθηνών. Κι αυτό γιατί εσύ μπορείς να αξιοποιήσεις τα καλύτερα αυτής της πόλης χωρίς να σε απασχολούν όσα την κάνουν δύσκολη.

 

Αμέτρητα καφέ και μπαρ σε διαφορετικούς δήμους και περιοχές. (Αποκλείεται να πας σε όλα μέχρι να πάρεις πτυχίο... Το πρoσπάθησαν κι άλλοι και δεν τα κατάφεραν.) Βρες αυτά που σου ταιριάζουν καλύτερα και ξεκίνα. Πρωινός καφές κοντά στη σχολή για να είσαι σε απόσταση βολής. Μάθημα, σημειώσεις, εργαστήριο και μετά πάλι free!

 

Τώρα αρχίζουν τα καλύτερα. Πρώτη στάση το Πεινολόγιο ή το Σχολαρχείο στου Ζωγράφου για φαγητό. Εκεί μπορείς κάθε μέρα να διαλέγεις κάτι διαφορετικό. Ό,τι κι αν επιλέξεις, όμως, το γεύμα σου κλείνει πάντα με τον ίδιο τρόπο: METAXA Honey Shot! Ένα σφηνάκι γεμάτο γλύκα που θα σου ανοίξει την όρεξη για το βραδινό ποτό.

 

Φοιτητής στην Αθήνα

 

Κατευθύνεσαι στο κέντρο. Βόλτα στον πεζόδρομο της Ερμού και την Πλάκα (ποτέ δεν χορταίνεις να περπατάς στα λιθόστρωτα της παλιάς Αθήνας). Ώρα για καφέ στο City Zen στην Αιόλου. Εδώ γίνονται οι συνεννοήσεις για τη βραδινή έξοδο. Προτάσεις, τηλέφωνα στην υπόλοιπη παρέα, γέλια και πειράγματα και όλα αυτά με θέα στην Ακρόπολη. Όταν τελικά κλείσει το ραντεβού το γιορτάζεις με ένα σφηνάκι METAXA Honey Shot.

 

Σπίτι για λίγη ξεκούραση και έτοιμος για τη νύχτα της Αθήνας. Αυτή τη φορά η παρέα αποφάσισε να πάει βόρεια. Η Κηφισιά έχει άπειρες επιλογές διασκέδασης και η βόλτα από το ένα μαγαζί στο άλλο, μπορεί να κρατήσει  μέχρι το πρωί. Must της περιοχής είναι το Μουστάκι Bar. Ένα σφηνάκι METAXA Honey Shot για αρχή και η νύχτα είναι δική σου και γεμάτη εκπλήξεις. Τώρα είναι μια καλή στιγμή για να βγάλεις την #kissyourhoney φωτογραφία σου, να την ανεβάσεις στο  instagram και να  ζήσεις ένα αξέχαστο party στην Πράγα, την ευρωπαϊκή πρωτεύουσα όπου όλοι αγαπούν το METAXA.

 

Φοιτητής στην Αθήνα

 

Η νύχτα σου κλείνει με ένα φιλί τελευταίο, ένα σφηνάκι METAXA Honey Shot και φυσικά το όνειρο της Πράγας!