ADVERTORIAL

Μπορεί η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα να έχει ήδη αρχίσει, αλλά αν είσαι φαν του spooky, ξέρεις πολύ καλά πως Δεκέμβριος σημαίνει επίσης «Horror Things». Και φέτος επιστρέφει με επίτιμο καλεσμένο τον Άγιο Βασίλη, που δίνει έναν αγώνα δρόμου για να προλάβει τα Χριστούγεννα και να βγει απόλυτα ζωντανός μέσα από ένα συναρπαστικό κυνήγι τρόμου.

 

Αντισυμβατικό, ανατρεπτικό και σκοτεινό, το «Horror Things», το μεγαλύτερο φεστιβάλ τρόμου της Ελλάδας έρχεται για τέταρτη χρονιά, και την ώρα που όλοι ανάβουν τα φωτάκια του δέντρου, αυτό σβήνει όλα τα φώτα για να απολαύσετε 6 θρυλικές ταινίες τρόμου να ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια σας.

 

Horror Things Cinema Alive

 

Αν το έχεις ζήσει μια φορά, ξέρεις ακριβώς περί τίνος πρόκειται και το σίγουρο είναι πως θα ξαναπάς. Κι αν όχι, ετοιμάσου να ζήσεις μια άκρως πρωτόγνωρη εμπειρία. Γιατί το «Horror Things» δεν σε προσκαλεί απλά να παρακολουθήσεις μερικές από τις αγαπημένες σου ταινίες τρόμου, αλλά να γίνεις μέρος τους, ζώντας την πιο ολοκληρωμένη Halloween εμπειρία! 

 

Horror Things Cinema Alive

 

Αντέχεις να ζήσεις μέσα στην αγαπημένη σου ταινία τρόμου;

Το πρώτο διαδραστικό σινεμά της Ελλάδας, Cinema Alive, μετά από αλλεπάλληλες sold- out παραστάσεις και περισσότερους από 20.000 θεατές, έρχεται για το καθιερωμένο του ραντεβού τρόμου αυτή τη φορά στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, ένα μοναδικό χώρο έκτασης 1.500τμ, με ειδική διαμόρφωση η οποία απαρτίζεται από οθόνες με visuals συνολικής επιφάνειας 800τμ.

 

Σκηνικά βγαλμένα από θρίλερ, horror visuals, φωτισμοί, 40 ηθοποιοί και ανιματέρ, jump scares, ειδικά εφέ, θεματικό μενού, spooktacular cocktails και φυσικά πολύ σκοτάδι είναι μόνο μερικά απ' όλα όσα σε περιμένουν στο φετινό Horror Things, στις 8 -9-10 & 15-16-17 Δεκεμβρίου, για να ζήσεις μια πρωτόγνωρη εμπειρία που θα σε κρατήσει ξύπνιο πολλές μέρες.

 

Horror Things Cinema Alive

 

Ο βασικός σκοπός του Cinema Alive είναι, άλλωστε, να κάνει τον θεατή κομμάτι της ταινίας, οπότε εδώ σημείωσε επίσης πως εκτός από την horror διαδρομή που θα κάνεις, θα υπάρχουν και εντυπωσιακές video 3D mapping προβολές μαζί με διάφορες άλλες εκπλήξεις, ενώ θα μπορείς επίσης να παρακολουθήσεις ταινίες θρίλερ στην μεγαλύτερη οθόνη προβολής στην Ελλάδα.

 

Horror Things Cinema Alive

 

Καθεμία από τις μέρες του «Horror Things» θα μπορείς να γίνεις κομμάτι της πλοκής της ταινίας, μέσα από ένα πολύ προσεκτικά σχεδιασμένο, διαδραστικό σκηνικό που έχει σκοπό να σε προκαλέσει να ξανασκεφτείς αν είσαι τόσο ατρόμητος εκτός οθόνης. 

 

Οπότε, το μόνο που έχεις να κάνεις για να ζήσεις όλους τους σκοτεινούς σου φόβους είναι απλά μια επίσκεψη στο πιο απίθανο horror theme event της Αθήνας.

 

Δεν πιστεύουμε να φοβάσαι;!

 

 

Πρόγραμμα παραστάσεων:

8.12 — FRIDAY THE 13TH PART VI: JASON LIVES

9.12 —  REC

10.12 — SHAUN OF THE DEAD | Το Ξύσιμο Των Νεκρών

15.12 —  INSIDIOUS | Παγιδευμένη Ψυχή

16.12 — THE RING | Ringu (JPN)

17.12 —  ZOMBIELAND

 

Horror Things Cinema Alive

 

HORROR THINGS/ 8 EΩΣ 10 & 15 ΕΩΣ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

 

Τοποθεσία: Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου - Le Mystère Méliès

Το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου μετατρέπεται στο Le Mystère Méliès, ένα φαντασμαγορικό show σε παραγωγή Too Many Rules & Cinema Alive, που συνδυάζει ένα καταιγιστικό show εικόνων, δράσης και κινηματογράφου.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:45 και η παράσταση τελειώνει στις 00:00

 

* Η είσοδος επιτρέπεται σε άτομα άνω των 16ετών

* Η είσοδος απαγορεύεται σε άτομα με καρδιακά προβλήματα, επιληψία & εγκυμονούσες

 

Horror Things Cinema Alive

 

Προπώληση εισιτηρίων

 

Προπώληση: www.more.com/cinema/horror-things-2023/

Early bird 15€

Phase 1: 18€

Phase 2: 20€

 

Η χωρητικότητα είναι εξαιρετικά περιορισμένη και σας συνιστούμε την προαγορά του εισιτηρίου σας.

Εισιτήρια προπωλούνται μέσω more.com και του δικτύου καταστημάτων: (Public, Wind, Media Markt, βενζινάδικα Shell, BP, EKO, Metro, My Market)

 

Horror Things Cinema Alive

 

Social Media

Website: www.tmrgoc.com

Facebook: www.facebook.com/TMREntertainmentGroup

Facebook event: fb.me/e/PUahhAnL

Instagram: instagram.com/tmrgoc

YouTube: www.youtube.com/watch

Οδηγός Διασκέδαση